Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Problémás gazdi és kutyája...

Mrkissgabor kérdése:

Problémás gazdi és kutyája keresi hozzáértő gazdáját. Hogy induljak el a keresésben? Menhely a végső megoldás, mást küldjetek lécci.

Figyelt kérdés
6 éves kan kutya, nem volt vele foglalkozva. puli-pumi keverék. csak engem fogad el. de kb két hónapja beadtam kutyaiskolába és attól nagyot változott. De még mindig kéne vele foglalkozni. Próbáltam odaadni egy idős házaspárnak, akiknek van egy szuka pulijuk.. tökéletes lett volna. de nem fogadta el a bácsit gazdájának.

2013. márc. 3. 15:47
 1/2 anonim ***** válasza:
miért akarod elajándékozni? hol laktok, lakásban, kertesben? nem említed mi a gond a kutyával....konkrétan?! írod, hogy még mindig kellene foglalkozni vele, te magad kimondtad mi a megoldás, foglalkozni kell a kutyussal:D
2013. márc. 5. 13:48
 2/2 A kérdező kommentje:
a jelenlegi munkám megszűnik és külföldön kaptam megbízatást, költözök az egész családdal április egytől három évre. A család nem tudja elvállalalni. Ismerőst még nem találtam. Legutóbb próbáltam odaadni egy idős házaspárnak, akinek van egy aranyos puli-juk, lány!! tökéletes lett volna.... :( de a kutya minden olyan tárgyat amin rajta volt a szagom berakta a kutyaházba és senkit nem engedett oda, morgott. Megijedtek a kisöregek és visszaléptek. beirattam kutyaiskolába 3 hétre, hogy megneveljék, részben sikerült is, de az oktató is azt mondta hogy ennek a kutyának kell a saját tér, nagyon lassan oldódik fel. nagyjából ennyi lenne elsőre.
2013. márc. 6. 07:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!