Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Most kaptam egy 2 és fél...

Most kaptam egy 2 és fél hetes kaukázusi kiskutyát és nem tudom mit adhatnék enni neki? tejen kívül. És milyen rendszerességgel? a védőoltásokat pedig már belehet-e adatni?

Figyelt kérdés
2014. aug. 18. 12:46
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Ahogy a 10. írja, a hat hetes sem jobb, mert a törvény is előírja, h 8 hetesen lehet a kutyusokat elválasztani, azt hiszem, ezt előttem is írták. Vidd el állatorvoshoz a kutyust, nem ártana egy vizsgálat :)
2014. aug. 18. 13:43
 12/16 anonim ***** válasza:
Vidd el a környékbeli állatorvoshoz, hogy megkezdhesse a védőoltás sorozatot valamint a féregtelenítést.Tejet nem kell neki adni.
2014. aug. 18. 14:01
 13/16 anonim ***** válasza:

Első körben egy orvoshoz vidd el,mert az első oltást 6 hetesen kell,hogy megkapja,aztán féreghajtót is kapjon.

Majd jó minőségű kölyök kutyáknak való tápot adj neki!

Tejet meg ne adj neki,a bolti tehéntejre,a legtöbb kutya érzékeny (megy a hasuk,hánynak tőle)

Kecske tejet viszont lehet adni.De 6 hetes kutya már eszik szilárdat.

Napi 3x-4x kell enni adni neki,a napi adagot kell 3-4 felé osztani.Minden tápnak a zacsiján ott van a mennyiség.

2014. aug. 18. 14:23
 14/16 anonim ***** válasza:
56%

Gratulálok :)

Vettél egy ideggyenge keverék kutyát :)

Ne lepődj meg ha kezelhetetlen agresszív lesz

2014. aug. 18. 15:42
 15/16 anonim ***** válasza:
Jó minőségű kölyöktápot adj neki meleg vízben puhára áztatva. Ja és féreghajtó sem ártana, illetve az oltásokat is el lehet kezdeni lassan.
2014. aug. 18. 18:47
 16/16 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat!
2014. aug. 18. 19:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!