Főtt csirke nem okoz gondot ha napi rendszerességgel adom a kutyámnak?
Figyelt kérdés
A csirkét úgy értem egész csirke belsőség nélkül,minden hús rajta van bőrrel együt.Nincs szétfőzve de azért nem is nyers.Picit a combcsont miatt aggódok...... bár ott van a gyomorsav ami megemészti szépen nem de?A kutyám 25 kg.2013. nov. 28. 23:14
1/10 sippara válasza:
Egyrészt egy EGÉSZ csirke egy ekkora kutyának eszméletlenül sok, másrészt miért főzöd, harmadrészt hova lesz a belsőség?
2/10 anonim válasza:
Hát ne picit nagyon aggódj a csontok miatt. Ezek csöves csontok,szilánkosra törnek,ami a gyomorfalat csúnyán megsértheti vagy torkán is megakadhat.
Inkább vegyél csirkecombfilét az nem drága
3/10 A kérdező kommentje:
Egyrészt nem mondtam hogy egészet eszik meg naponta(egyértelmű hogy NEM) csak hogy mindenét eszi(szárny,csirke mell stb.).Másrészt kutyás boltban veszem,nem én főzöm meg ,ők főzik át.Ja és nem tudom hol a belsőség.
2013. nov. 28. 23:54
4/10 A kérdező kommentje:
De a BARF-osok is adnak szárnyat,combot stb. Nincs teljesen szétfőzve mondom.Ja folyamatosan comb filével etetni egy ekkora kutyát(jó nem egy német dog de akkor is,plusz van még rajta kívül 2 másik kutyám is) érdekes lenne,jól állok de azért ennyire nem.a kutyás boltban kb. 300ft/kg a főtt csirke és full húsos(főtt egész mell,combok úgy ahogy van egy csirke).
2013. nov. 29. 00:00
5/10 sippara válasza:
A comb például nyersen nem probléma, de főve szilánkosra törik, tehát nem adható.
6/10 anonim válasza:
Nekem is adhatsz. Maximum osztozunk a kutyussal a porción:)
7/10 anonim válasza:
Bármit adhatsz, csak ne legyen megfőzve.
8/10 A kérdező kommentje:
Oké köszönöm szépen a válaszokat!Sajnos csak ilyen félig főtt csirkét árulnak,nem tudom ilyen árban vajon honnan tudnék ilyen sok húsos kaját venni neki,olyan rossz hogy itt a környéken nincs normális kutyának való hús.Pest környékén olyan sok jó cucc van de itt Hajdú-Biharban......SEMMI csak értéktelen csontok,azért veszem neki ezt a főtt csirkét mert ez a legnormálisabb :(
2013. nov. 29. 11:23
9/10 anonim válasza:
Ha van FB-od akkor ott van egy jó kis társulás: nyesedék hús kutyáknak, jelentkezz be.
Itt biztosan fognak tudni segíteni neked, mivel az ország egész területéről vannak tagok.
Egyébiránt ha csak csirkehúst adsz neki csontosan - nem tudom, mert nem írtad, hogy kap esetleg mást - az azért sem szerencsés, mert sem vitamin, sem ásványi anyag nem kerül elegendő a szervezetébe, illetve a napi rendszeresen adott csont miatt székrekedése is lesz:)
10/10 A kérdező kommentje:
Kap vitamint direkt húsos etetés mellé valót ill. lucerna port és lazacolajat is.
2013. nov. 30. 22:31
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!