Kutyámnak vennék csirke fejet meg lábat! Nyersenis jó vagy főzzem meg?
Figyelt kérdés
2013. nov. 8. 18:34
2/8 anonim válasza:
nyersen jobb, főzve szilánkosan törhet a láb.
3/8 zsuzsabazsa válasza:
A fej jobb mint a láb. A csirke lábnak nincs semmi tápértéke, csak egy kocsonyás valami. Ha a kutyával eteted akkor jó ha mellette vagy addig míg eszi, mert a lábnak a hosszabb szára keresztbe állhat a kutya szájpadlásán, vagyis beékelődik.
4/8 anonim válasza:
jah végülis kálcium nincs benne semmi :D és van benne kollagén, glükozamint és kondroitint is.. ezek semmit nem érnek..
5/8 A kérdező kommentje:
Aha köszi ertem szval inkább fejet erdemes!
2013. nov. 8. 23:02
6/8 anonim válasza:
Arra hogy csak ezzel etes, arra egyik se jo. Tobb kiegeszito, es hus kell hozza hogy ez megfelelo taplalek lehessen. Csontosnak mind a ketto tokeletesen megfelel de ennyi.
7/8 anonim válasza:
Szia! Az én kutyám allergiás a csirkêre. És az orvos szerint a kutyák tôbbsége allergiás rà :/ és ha a Te kutyád is allergiás rá akkor majd hullani fog a szőre ,és vakarodzni fog :/
8/8 anonim válasza:
A kutyak 5% ha allergias a csirkere.. es akkor sokat mondtam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!