Miért fáj, hogy a kutyád kutya?
Miért fáj az embereknek az hogyha valaki azt mondja, a kutyájuk az kutya és nem ember? A valóság miért sértés? Miért nem értik meg, hogy ha egy kutyát kutyaként kezelünk akkor neki lesz jó (és nem csak a rendőrkutyát, hanem az egyszerű családi kutyát is)! Attól még lehet imádni, lehet jobban szeretni mint egy embert..! Miért tartják felháborítónak hogy a kutya rangsorban él és bizony nevelni és vezetni kell? Rögtön az jut róla eszükbe hogy a kutyán uralkodni kell. És sajnos ezzel így vannak a normálisabbak is akik konyítanak valemennyit hozzájuk...
És ha én ezt elmondom hozzátéve hogy a kutya nem lesz irigy, sem féltékeny (azt nem mondtam hogy szeretni nem tud) és hogy a macska sem gonosz, önző, aki érdekből van velünk, mert egy állat nem képes ilyesmire, akkor mindenki rávágja, hogy nekem még életembe nem volt állatom! Ehhez képest állatok között nőttem fel, és egész életem a kutyázásnak szentelem, és belőlük készülök továbbtanulni is, számtalan könyvet olvastam róluk, számtalan tapasztalatom volt. Hát nem vicces hogy a hozzáértőket nézik le? Vagy nektek is sértő, hogy a kedvenc kutyátok, kutya?
Megértem, hogy könnyebb rózsaszín ködbe élni, elképzelni mindenfélét az állatról, de miért nem értik meg, hogy ez sok esetben az állatnak bajt okoz?
Én mindennél jobban szeretem az állataim... Ezért sok nem állatos ember hülyének néz... De ha meg úgy kezelem őket ahogy azt természetük kívánja akkor a kutyások is lenéznek xD
Én értem, hogy mit akartál ezzel elmondani.
Én belefutottam abba, hogy a barátnőm nálam ebédelt, finom sülthús volt.
A kutya csorgatta a nyálát a küszöbön.
( én táplálkozás után szoktam neki adni a maradékot, a saját táljába, nekem nem kell, hogy ott lihegjen az arcomba evésnél)
A barátnőm, meg azt mondta, hogy én milyen rohadt KEGYETLEN vagyok, hogy szegény kutyus így meg úgy!
Amikor én voltam nála, az ő kiskutyája felugrott a székre, és majdnem beleevett a tányéromba. Épp meg tudta fogni, de a kutya rámorgott!!!!!!!!!
Én nem érzem magam kegyetlennek, csak jól megneveltem a kutyámat, és nem mindent engedek meg neki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!