Szeretnél valaha kutya nélkül élni legalább egy ideig, ha most van kutyád?
Én még sose éltem kutya nélkül egy napra sem, az is lehet h jobban szeretném nélkülük,csak nem volt alkalmam megtapasztalni.
21
Nagyon oda voltam, mikor meghalt az előző kutyám, és mivel nem bírtam magammal mit kezdeni, kijárogattam a aparkba. Igyekeztem olyan időpontokban menni, mikor nincs ott a többi kutyás, nem akartam a kérdéseikre válaszolni, nagyon fájt a szívem. De aztán csak összefutottam egy ismerőssel. Akkor megkérdeztem: "Mi van egy kutyással ha nincs kutyája?" erre azt válaszolta, hogy "Szerintem egy kutyás kutya nélkül halott ember" Igaza volt. haldokoltam még pár hétig, és szereztem egy kiskutyát. Nagyon nehezen tudom elképzelni, mikor a családtól és a családi kutyától elköltöztem, akkor volt két kutya mentes évem, de nem éreztem jól magam, minden szembe jövő kutyát mániásan simogattam.
De néha gondolkodom rajta, hogy milyen jó lenne, ha bármikor elutazhatnék 2 hétre gond nélkül, ha nem kéne meló után hazarohannom, hanem mondjuk mehetnék egyenesen bulizni, és a barátaimnál aludhatnék, mint a többi fiatal.
33 évesen lett először háziállatom, egy szép ebem.
Most jöttem rá, hogy miért is nem volt nekem eddig :)
Nem tudnám mostmár elképzelni nélküle az életem, bár azért néha egy-két napra szivesen 'megszabadulnék' tőle (jó értelemben), mikor nagyon de nagyon kihúzza a gyufát és elegem van belőle..de persze utána rámnéz a boci szemeivel ésésés.. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!