Amikor egy pitbull kutya leírásánál az áll, hogy 1xW 2xD Colombus) az tényleg azt jelenti, hogy kutyaharcban egyszer győzött, és kétszer kikapott?
Igen. D (defeated) helyett állhat L is (lost).
(Nem harcoltatok kutyákat, csak google a barátom.)
Atyaég... Hol nézel ilyen kutyákat?
Olyan, mint egy verekedős játék online része, legalábbis az emberek szerint, akik ezt csinálják velük. Minek van odaírva?
Tényleg logikusnak hangzik ez a feloldása a rövidítésnek, de szerintem nem jelenti ezt. Rengeteg show kutyánál is látom, hogy valamit "D"-nek rövidítenek a címeiknél. Nem tudom mi lehet, nyilván nem defeat mert egy kiállításon nincs olyan hogy vereség(meg egyébként sem mutogatnák), a W meg értelemszerűen "win". A Colombus meg a kiállítás helyszíne lesz.
összességében ez biztosan nem verekedés, hanem valami kiállítási cím. Nem értek az amerikai kutyákhoz, nekik az a heppjük hogy mindent máshogy csinálnak mint a nemzetközi FCI kiállításokon.
Én itt erről beszélek. Na már most ilyen kutyákat, főleg egy komolyabb vérvonalút biztos nem madarat fogni tanítanak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!