Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Milyen kutyafajtától félsz?

Milyen kutyafajtától félsz?

Figyelt kérdés
Csak érdeklődöm ki milyen fajtától tart és hogy miért. Előítéletek vagy mert volt már balesete vagy ilyesmi.
2010. jan. 13. 18:49
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
51%

Én a KÁJ-tól és a kaukázusitól félek. És talán a komondortól meg a kuvasztól, de nekik bízom a helyzetfelismerő képességükben.

Vszeg rotival se mennék szembe az utcán meg dobermannal se, de ilyen még nem is fordult elő szerencsére.

2010. jan. 13. 19:16
 12/19 anonim ***** válasza:
66%

Én egyiktől sem félek. Volt hogy az örhelyen ahol dolgoztam, elvittem sétálni az örkutyát (rotit) majd gondol egyet és leakarta szedni rólam a pólót. A kutyus 2másodperc múlva fülé farkát összehúzva nyüszített és már megbánta a dolgot.

Nyáron nagyon meleg volt a gyárban egyik munkatársam odajött és kérdezte hogy bírom ki ezt a hőséset. Mondtam jobban viselném az északi sarkon. Mire azt mondta: ott nincsis mit enni. De van mondtam például jegesmedve!

Hülye volt a válasz! Igen akkor kérdezd meg a kollégát mi a véleménye erről, mondtam.

Kollégám vállasza ez volt. A Peti (bármint hogy én!) az nekimenne a jegesmedvének is! Pedig össze sem beszéltünk.

Hülye 3 tonnás állatnak! Szóval ennyire félek a kutyáktól!

2010. jan. 13. 19:16
 13/19 anonim ***** válasza:
48%
hu vki nagyon lepontoz mindenkit...
2010. jan. 13. 19:24
 14/19 anonim ***** válasza:
100%
Én nem félek semmilyen kutyától, de azért ha 3 nagyobb testű kutya szaladna velem szembe akkor azért nem vigyorognák. 4 éves voltam amikor egy rettentő aranyos boxer kivette a kezemből a labdámat(nem kivette hanem neki futásból kilökte) tőle féltem kiskoromban de már nem félnék mert már tudom hogy az azért volt mert labdakattant volt a kutya:D Meg akkor félek amikor sétáltatom a kutyámat és jön velünk szembe egy kobor kutya vagy csak egy kiengedett akkor komolyan félek,de nem és magamat féltem hanem a kutyámat.
2010. jan. 13. 19:28
 15/19 anonim ***** válasza:

ma 19:16

mit csináltál azzal a rotival, hogy fülét farkát behúzta?:D

2010. jan. 13. 21:05
 16/19 anonim ***** válasza:
100%

Csak erdekessegkent mondom, hogy aki fel esetleg a Bulldogoktol, az Svedorszagba, legalabbis Stockholmba ne jojjon :)

Itt valamiert annyira divatos ez a kutya, hogy akarmerre jar az ember, mindenhol, mindenkinek ilyene van.

Eleg rosszhiru kutya, pedig csak akkor veszelyes, ha nincs jo kezekben.

En amugy a kerites mogott tartott orzo-vedo kutyaktol felek. Egyszer tortent ugyanis, hogy a buszra varva nekitamaszkodtam a buszmegallonal levo auto-kereskedes keritesenek semmi rossz szadekkal, 2mp mulva pedig egy roti varatlanul a semmibol ott termett mellettem a kerites masik felen es a keritesnek rontva probalt szetszedni, de felreugrottam es nem tudott elerni.

De az utcan peldaul semmilyen kutyatol nem felek amelyik a gazdajaval van, hacsak nem mutat agressziot, de ilyennel meg nem talalkoztam.

2010. jan. 14. 13:36
 17/19 anonim ***** válasza:

19:16

kiváncsi vagy mi?

Támadólag léptem fel! hirtelen mozdulat mire a kutya nem számít.

2010. jan. 14. 15:29
 18/19 anonim ***** válasza:

Félek a YORKIKTÓÓL! Egyszerűen nem tudok rájuk nézni, meg a többi kis szórmókról is félek.

Viszont a nagytestű kutyákat nagyon szeretem : DD

2010. jan. 14. 16:08
 19/19 anonim ***** válasza:

Utálom az olyan embereket akik azt mondják hogy a roti milyen veszélyes meg blabblablab.....

Az a roti veszélyes amelyiknek hülye a gazdája, nem neveli jól. A napokban hallottam hogy két roti megölt egy nyolc éves kislányt,aki mellesleg egyedül hagyták az udvaron két ilyen nagy kutyával. Szoval csak a gazdik hibája ha a kutya hülye lesz.:S

2010. jan. 19. 19:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!