Milyen kutyafajtától félsz?
Én a KÁJ-tól és a kaukázusitól félek. És talán a komondortól meg a kuvasztól, de nekik bízom a helyzetfelismerő képességükben.
Vszeg rotival se mennék szembe az utcán meg dobermannal se, de ilyen még nem is fordult elő szerencsére.
Én egyiktől sem félek. Volt hogy az örhelyen ahol dolgoztam, elvittem sétálni az örkutyát (rotit) majd gondol egyet és leakarta szedni rólam a pólót. A kutyus 2másodperc múlva fülé farkát összehúzva nyüszített és már megbánta a dolgot.
Nyáron nagyon meleg volt a gyárban egyik munkatársam odajött és kérdezte hogy bírom ki ezt a hőséset. Mondtam jobban viselném az északi sarkon. Mire azt mondta: ott nincsis mit enni. De van mondtam például jegesmedve!
Hülye volt a válasz! Igen akkor kérdezd meg a kollégát mi a véleménye erről, mondtam.
Kollégám vállasza ez volt. A Peti (bármint hogy én!) az nekimenne a jegesmedvének is! Pedig össze sem beszéltünk.
Hülye 3 tonnás állatnak! Szóval ennyire félek a kutyáktól!
ma 19:16
mit csináltál azzal a rotival, hogy fülét farkát behúzta?:D
Csak erdekessegkent mondom, hogy aki fel esetleg a Bulldogoktol, az Svedorszagba, legalabbis Stockholmba ne jojjon :)
Itt valamiert annyira divatos ez a kutya, hogy akarmerre jar az ember, mindenhol, mindenkinek ilyene van.
Eleg rosszhiru kutya, pedig csak akkor veszelyes, ha nincs jo kezekben.
En amugy a kerites mogott tartott orzo-vedo kutyaktol felek. Egyszer tortent ugyanis, hogy a buszra varva nekitamaszkodtam a buszmegallonal levo auto-kereskedes keritesenek semmi rossz szadekkal, 2mp mulva pedig egy roti varatlanul a semmibol ott termett mellettem a kerites masik felen es a keritesnek rontva probalt szetszedni, de felreugrottam es nem tudott elerni.
De az utcan peldaul semmilyen kutyatol nem felek amelyik a gazdajaval van, hacsak nem mutat agressziot, de ilyennel meg nem talalkoztam.
19:16
kiváncsi vagy mi?
Támadólag léptem fel! hirtelen mozdulat mire a kutya nem számít.
Félek a YORKIKTÓÓL! Egyszerűen nem tudok rájuk nézni, meg a többi kis szórmókról is félek.
Viszont a nagytestű kutyákat nagyon szeretem : DD
Utálom az olyan embereket akik azt mondják hogy a roti milyen veszélyes meg blabblablab.....
Az a roti veszélyes amelyiknek hülye a gazdája, nem neveli jól. A napokban hallottam hogy két roti megölt egy nyolc éves kislányt,aki mellesleg egyedül hagyták az udvaron két ilyen nagy kutyával. Szoval csak a gazdik hibája ha a kutya hülye lesz.:S
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!