Milyen kutyafajtától félsz?
Igazán egyiktől sem. Persze kicsit megilletődnék, ha azt
mondanák: ,,Na, tanítsd meg ülni ezt az ír farkaskutyát.˝
:-)
va n egy pár kutya, de amúgy ők is csak kutyákmint a többi szóval nem is mérgesek :D, de már nem 3 magyarvizsla megtámadt, más féle kutyase :D
de tőlük mégse félekmértvanez:O nem értem :D (amúgynem a kutya tehet róla hanem a gazdi)
én félek a kutyáktól ha a gazdájuk is ott van vagy nem mutatnak ki agresszivitást vagy bármi olyanra utaló jel h támadna
de akkor félek ha agresszív , vagy olyan félénk h támad és bármilyen fajta lehet beagle magasságtól felfele mert egy yorkie méretű kutyát simán leszorítanám de nem bántanám
én nem skatujázom a kutyákat.
Az a nézetem h lehet egy csivava is "veszélyes" ha nincs megfelelően szocializálva.
És ez a gazdik feladata. Nem csak dísznek kell tartani egy állatot, hanem foglalkozni is kell vele.
Nekem 10 évig volt rotim, soha semmilyen baj nem volt vele. Tudtam hogy mit nem szeret (pl. postás, motoros, kisgyereksírás) és nem is adtam lehetőséget rá hogy kiszökjön.
Mindíg vigyáztam hogy az unokahugom ne húzza a fülét, ne vinnyogjon a fejébe...mert arra morcos lesz.
Persze volt hogy rá kellett csapjak hogy fegyelmezzem.
De lényeg a sok törődés!!!!!!!!!!
a multkorjövök haza , oszt egy ilyen kis tacskó nagyságú kutya nekem akart jönnixd
de először barátságosan szaladt utána meg nemtommilettveleDXxdxdxD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!