Mit csináljak egy hisztis kutyával?
Másfél éves herélt stafford.
Aki tetszik neki, és szembejön velünk, annak rögtön sipákol, vinnyog, úgy rázza a fenekét, hogy hullámzik a kutya. Embernek, kutyának, macskának, minden élő léleknek hisztizik, húzza a pórázt, teljesen kikapcsol.
Szocializált kutya, mindenkit imád, és ez sajna sokszor baj. Kapta már meg kutya emiatt, de semmiből nem tanul.
Energiabomba, iszonyú mozgásigénye van, amit ki is elégítek, de így sem működik a dolog.
Csak pórázon csinálja ezt, ha el van engedve, első füttyre jön, nem megy oda senkihez, le sem tojja a kutyákat, embereket, csak akkor nyüszít, ha pórázon van.
Miért csinálja ezt?
Köszönöm a gyors választ. :3
Az a helyzet, hogy ismerőssel még rosszabb a dolog: ilyenkor ágaskodik, képes lenne megfojtani magát. A testi ereje nem nagy, össz-vissz 28 kiló, én meg 53, megtartom, de direkt nem rakok rá fojtóláncot, mert kitörné a saját légcsövét (fojtón még szebben jön pórázon). Ezt a megfordítós dolgot megpróbálom, jól megszadizok egy olyan kutyást, akit ismerek, van sok, egyikük csak belemegy. :D
5 órányi úszás-futás-agytorna után fárad el úgy istenesen, de még akkor is van ereje hízelegni.
hohohohohoh, dehogy törné el a saját nyakát. Fojtó nyakörvvel nem úgy viselkedik mint simával.
A kérdésed meg már tökéletesen megválaszolták, én csak ennyit akartam.
Tudom én, hogy fojtóval másképp viselkedik, de rossz hallani, ahogy fuldoklik. Szöges fojtót meg nem rakok rá, az maradjon a hosszúszőrű pásztorkutyáknak. :)
Egyébként fojtóval is ugyanúgy tombol.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!