Hogyan utazzak kutyával vonaton ha hisztis?
Sziasztok.
Van egy 4 éves,kan mini Yorkshire terrier kutyusom és egy közel 3 órás útra indulnánk de nem tudom mit csináljak vele,mert borzalmasan hisztizik.Mikor látja az adott járművet izgul és húz,hogy szálljunk fel,viszont felszállás után minden megállóba le akar szállni és borzasztóan nyüszít,sípol,ordít stb ezért már előre félek a vonattól,pedig már kismillió dologgal próbáltam a figyelmét lekötni de nem megy.SEGÍTSETEK!
Nincs olyan, hogy Mini Yorkshire Terrier! Yorkshire Terrier van, pont.
Egyébként: ha tényleg semmi nem válik be, akkor én is azt tudom javasolni, hogy valami enyhébb nyugtatót kérj a dokitól
A dokid rosszul tudja.
Sokkal több méretben van yorki . Van:
pici
kicsi
kicsit nagyobb kicsi
Közepes
Közepestől kisebb
közepestől nagyobb
STB.
Nénikéd van 3 méretben, de a yorkshire terrier (és a bolognese, havanese, csivava is) csak egy méretben létezik.
A kutyát meg neveld meg. Mi az h hisztizik? Ki ő h hisztizhet? Tudtommal mivel neki semmi joga, ezért kussban kéne ülnie.
Kedves utolsó! Nem kell kioktatni szegény kérdezőt!
Yorkiba és csak 2 méretet ismertem kicsit meg "nagyon"
Pozitív hozzá állás, és kitartó gyakorlással lenevelhető a kutyáról ez a viselkedés! Kérdezz meg egy kutyakiképzőt az segíthet! A Yorkik nagyon okos értelmes kutyák méretükhöz képest.. Sikerülni fog!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!