Nycol kérdése:
Hogyan utazzak kutyával vonaton ha hisztis?
Figyelt kérdés
Sziasztok.
Van egy 4 éves,kan mini Yorkshire terrier kutyusom és egy közel 3 órás útra indulnánk de nem tudom mit csináljak vele,mert borzalmasan hisztizik.Mikor látja az adott járművet izgul és húz,hogy szálljunk fel,viszont felszállás után minden megállóba le akar szállni és borzasztóan nyüszít,sípol,ordít stb ezért már előre félek a vonattól,pedig már kismillió dologgal próbáltam a figyelmét lekötni de nem megy.SEGÍTSETEK!
2013. jan. 31. 21:33
11/13 anonim válasza:
Egyszerű a válasz: sehogy, mert hála az égnek szaporítót támogattál, ezáltal egy ideggyenge kutyát szereztél be, akin ugyan lehet változtatni, de nem hiszem, hogy neked könnyen menne, hiszen fikarcnyit sem értesz a kutyákhoz.
12/13 anonim válasza:
megvédeném a kérdezőt a " szaporítótól vettél ,kutyát,ezért a pokolra jutsz " válaszoktól. tök mindegy,milyen a kutyád, ha nem jól neveled ,akkor ez a vége. izgatott ,ideges, vagy feszült, esetleg stresszes kutyával nem jó utazni! egyszerűen ,te magad generálod a problémát ( játékot viszel neki ?? eteted??? miért ?? minek ??!!) sem inni ,sem enni utazás előtt! ellenben séta, fárasztás !! hogy ne pörögjön!nem kismillió dologgal kell foglalkozni, csak a kutyával kell kutyaként bánni!! egy sötét,nyugodt hely a kutyának utazás közben ! , nyugodt gazdi-nyugodt kutya ! ez a titok !
13/13 A kérdező kommentje:
Akik a kérdésre válaszoltak és segítséget kaptam attól nagyon szépen köszönöm.Megfogadom.Ő volt az első kutyusom és igen elcsesztem de az vesse rám az első követ aki még az életben semmit nem cseszett el.Minden ember a hibájából tanul és a jó tanácsok jól jönnek.Egyébként az utazáson kívül semmi baj nincs vele.Normális kutyus ő csak mivel a Belváros kellős közepén lakunk és minden itt van körülöttünk utazni nem szoktam vele,mert nagyon nincs hova ,de ez persze nem mentegetőzés!A tényen nem változtat amit már tudtam én is hogy el lett kényeztetve,ezért kerestem most tanácsokat,mert hiába 4 éves attól ugyan úgy nevelhető mint egy 6 hónapos kutyus.A bunkó savazást meg nem veszi be a gyomrom...
2013. febr. 1. 18:00
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!