Az normális ha a kutyusom melegítő beteg?
Mindig mikor melegitot veszek fel elkapja a szárát es elkezdi húzni rázni stb. Mas nadrágnal nem csinálja ezt. Ez normális?? Mitől lehet ez a fura szokása?? Amugy mar nem fiatal 10 eves kutyus es mar vagy 6 éve ezt csinálja es nem csak nekem... Idegeneknek is pl:ha a baratom nalam alszik. De csak melegítőnacival van baja.
Mas kutyák is csinálnak ilyet??
Ezt nevezik úgy,hogy árnyékdominancia.
Engedelmeskedik nagyjából a kutya,de van pár dolog,amiben nem,jelen esetben a melegítőnél.
Érdemes lenne megérteni hogy a kutya nem gyerek,nem is lehet úgy kezelni.
Nem tépi le mert egy Yorkshire terrier csak megnehezíti a felvételt...
Engem ugy neveltek hogy sem az erőszak sem a kiabálás fenyites nem vezet sehova. Anyukám velem se kiabált soha es nem is ütött meg soha... Pedig igy visszagondolva a kamaszkori enemre megérdemeltem volna párszor. Tehát en se csinálhatom ezt se kutyával se emberrel. Es igen tiszta h o kutya es nem egy kisbaba de akkor sem tudom lekiabalni vagy megutni
Es egyáltalán nem no a fejemre mert tudja hogy en vagyok a falkavezer csak ebben nem fogad szót mint aki megbolondul mikor meglátja a nacit
"Engem ugy neveltek hogy sem az erőszak sem a kiabálás fenyites nem vezet sehova. Anyukám velem se kiabált soha es nem is ütött meg soha... Pedig igy visszagondolva a kamaszkori enemre megérdemeltem volna párszor."
Egy kérdésre válaszolj: Te KUTYA vagy? Mert a yorkid bizony KUTYA.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!