Az normális ha a kutyusom melegítő beteg?
Mindig mikor melegitot veszek fel elkapja a szárát es elkezdi húzni rázni stb. Mas nadrágnal nem csinálja ezt. Ez normális?? Mitől lehet ez a fura szokása?? Amugy mar nem fiatal 10 eves kutyus es mar vagy 6 éve ezt csinálja es nem csak nekem... Idegeneknek is pl:ha a baratom nalam alszik. De csak melegítőnacival van baja.
Mas kutyák is csinálnak ilyet??
Meg van tiltva neki... Raszolok esélyesebben is de nem hallgat rám pedig amugy nagyon szó fogadó okos kutyus
Próbáltam mar azt is h az orrára koppintok de nem érdekli.
Vagyis nincs neki megtiltva.
Nem az orrára kell koppintani, hanem határozottan fellépni, úgy, hogy eljusson az agyáig. Ha valami hatástalan, ismételheted a végtelenségig, akkor is hatástalan lesz.
Jo hat határozottan... Nem fogok vele sem ordítani se megutni
Ez a kutya családtag nem labtorlo. Es hat mar nem nagyon tudok mot csinalni...
Nem családfő... Minden másban szót fogad nekem es csak nekem
10 év alatt soha nem kiabáltam vele es nem is ütöttem meg meg újsággal sem. Es nem most fogom elkezdeni
Lehet h a szavannan ilyen falka törvények uralkodnak de civilizált család a mienk es nem fenyitunk sem állatot sem családtagot...
Sajnálom hogy sok ember ezt nem igy fogja fel. A kiabálás es az újság is fenyegetés megfélemlítés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!