Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Nem tudok dönteni. Melyik...

Nem tudok dönteni. Melyik tápot válasszam ezek közül?

Figyelt kérdés

Érzékeny gyomorra kellene táp a kutyámnak, ezt a hármat találtam. Melyiket válasszam, vagy valami mást?

Josera:

[link]

Happy dog Natur Croq:

[link]

Purina Dog Chow:

[link]

2014. aug. 5. 12:52
 1/10 anonim ***** válasza:
A Joserat az enyem nemes egyszeruseggel nem ette meg, a Purina tapjai jok, a macskam is erzekeny, a cat chowt falja, a kutyam meg a kutyaknak valo verziot, teljesen jo. :)
2014. aug. 5. 12:59
 2/10 A kérdező kommentje:
Jelenleg Decathlonos Outdog 100 tápot kap, amire szintén rá van írva, hogy könnyen emészthető. Nem tudom, hogy a táp miatt vannak-e gondok a gyomrával, nem szívesen váltanék erről a tápról, csak ha muszáj.
2014. aug. 5. 13:00
 3/10 anonim ***** válasza:

Az egyiket :) Úgyis kell pár hét mire kiderül, hogy beválik-e.

Szerintem én a joserával kezdeném, de csak azért, mert azt ismerem, tudom, hogy jó táp, igaz, a sensitive-et nem ismerem.

2014. aug. 5. 13:00
 4/10 anonim ***** válasza:

3-as vagyok.

Ha nem vagy benne biztos, hogy a táp miatt vannak gondok, akkor előbb vidd el dokihoz egy alapos kivizsgálásra. Lehet, hogy más jellegű problémája van a gyomrának/emésztésének.

2014. aug. 5. 13:01
 5/10 A kérdező kommentje:
Voltunk dokinál. Valószínűleg azzal van baj, hogy a családban egy-két ember "leejt neki" dolgokat, szóval olyat is eszik, amit nem kéne, pl. fűszeres kajákat, chipset stb. De mondta a doki, hogy egy tápváltás sem ártana, nehogy az legyen a ludas. De annyira szereti ezt a tápot. Plusz olcsóbb is, és elég jó az összetétele.
2014. aug. 5. 14:01
 6/10 anonim ***** válasza:
A fűszeres kaják jól szétbarmolják a gyomrát, jó volna ezt megmagyaráznod a családodnak!
2014. aug. 5. 15:02
 7/10 A kérdező kommentje:
Hidd el, hogy én mindent megteszek!:S
2014. aug. 5. 16:00
 8/10 anonim ***** válasza:
Csak is Josera.A többi a teszkós gazdaságossal vetekszik.
2014. aug. 6. 20:20
 9/10 A kérdező kommentje:
A Joseráról is írták pár helyen, hogy gyenge minőség. Nekem azért kellene valamilyen jobb táp, hogy helyretegye a kutyám emésztőrendszerét. Nem tudom, hogy a Josera Sensitive elég jó-e erre, nem értek sajnos hozzá:S
2014. aug. 7. 23:13
 10/10 anonim ***** válasza:
Hogy helyre tedd az emésztését nem tápot javasolnék.Az én kutyámmal amíg tápot kapott mindíg voltak gondok.Savat hányt, fosott, puffadt, kiütéses volt, büdös volt a szája egyebek.Mióta nyers húst kap azóta mindez elmúlt.Ajánlom figyelmedbe a BARF etetést vagy a PREY-t.Nagyon jó.Ha érdekel van facebookon is 2 csoport amibe ajánlott belépni ha érdekelne a dolog."B.A.R.F. elvek az alapoktól, mit-miért és hogyan" és Nyesedék hús kutyáknak a csoportok neve.Itt nagyon sok olyan gazdi van akik azért váltottak a tápokról a húsra mert mindenféle emésztési gondjaik voltak a kutyáiknak.Több ezer fő van a csoportokban lehet kérdezni, olvasgatni gyakorlati tanácsokat.
2014. aug. 8. 08:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!