Aki nem ért egyet az ivartalanítással, annak mik az érvei?
leszögezem,hogy teljesen az ivartalanítás mellett állok.
de sokszor meg szoktam kérdezni a környezetet,ha valaki panaszkodik,pl.mikor mondják hogy :jaaj már megint lekölkezett,szegény elpusztult,már 1 hete láttam hogy szenvedett,és olyan fehér lötyi folyt a p.ncijából stb...
a válaszok amiket kaptam:
-ilyen h.lyeségekre nem költök
-nincs rá pénz(ténylegesen nincs)
-nem érdekel
-olcsóbb ha zacskóba teszem a kölyköket
-úgyis akarok majd mellé egy kant
-mer minek?? (pont így ahogy leírtam)
-ááá már öreg,nem érné meg(5éves kutyára lett mondva)
-úgyis tudok rá vigyázni(zsinórban már 3-ik éve ellik a szuka)
-majd legközelebb jobban figyelek
-háááát izééééé
-legalább majd eladom a kölyköket,aztán lesz pénzem(aztán alig viszik el,majdnem már ő fizet csak tűnjenek el)
-attól még ugyanúgy szökni fog
-(vannak akik azt se veszik észre hogy leellett a szuka)
azt hiszem a lényeg ennyi,most ezek jutottak eszembe.
Egy nagyon jó vérvonal megszakítása. Pl.
Nem kell hőzöngeni. Amíg nem lesz erre valamilyen törvény addig úgy is csinálni fogják az eszetlen szaporítósdit.
És valamilyen szinten meg is értem ezeket az embereket, plusz pénz kereset egy olyan világban ahol minden fillér számít. Sajnos bele vannak kényszerítve, hogy ehhez hasonló plusz jövedelemhez jussanak.
Inkontinenciatol feltem a szukam.
Ismeroseim szukai azota minden hirtelen mozdulatra, oromukben, fekvesbol felallva bepisilnek. Nem ugyanannal az orvosnal muttettek oket, ha valaki erre gondol.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!