Melyik kutyafajta nekem az ideális?
Melyik kutyafajtát válasszam?
yorkshire terrier (yorkie)
si-cu
törpe / toy uszkár
bolognese
angol cocker spániel
körülmények :1-(2)-(3) órás séták (x) = ha szükséges
benti kutya lenne
gyerekek mellé
más kutyával + állatokkal
Spánielt ne semmiképp, mert azoknak nagyon következetes nevelés kell, mert a fejetekre nőhet.
Szerintem gyerekek mellé leginkább az uszkár lenne jó, de a törpe, nem a toy. Az szép is, nagyon okos, értelmes, szereti a gyerekeket.
Figyelj arra hogy inkább minőségi kutyát vegyél drágábban, mint olcsót szaporítótól, és akkor ki tudja milyen betegségei vannak, stb, stb....
Törzskönyves legyen, mert az nem felár, vagy dísz, az igazolja, hogy a kutyátoknak normális, tenyésztésbe vonható családfája van.
Ügyesen!
17/L
Lily
Yorkit semmikép, mert a terrier tipusú kutyák a legmakacsabbak, és nem nagyon tűrnek meg más állatokat. (Nekünk amerikai staffordshire terrierünk van).
Én a si-cu-t ajánlanám, mert azok nagyon barátságosak, bújosak, szeretetteljesek, sokat tűrnek. (Ismerem a fajtát, mert keresztanyám si-cu tenyésztő).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!