Milyen kutyafajta nekem az ideális?
Körülmények:
benti kutya lenne ; kis-közepes testűt szeretnék ; 1.kutyás lenne ;jól jöjjön ki más kutyákkal ;ciccákkal ; gyerekekkel
Kutyafajták:
Eurázsiai ; wolfspitz ;kis pitz ; közép spitz ; csivava ;yorkie ??? ti is mondhattok más kuyafajtákat !
Ezeknek a kutyafajtáknak mekkora a mozgás igénye???
Jó TENYÉSZTŐt tudtok ajánlani???
előre is köszi a válaszokat :D!!!
itt a fajtabemutatóra kattintasz, és lefele görgetve abc sorrendben van nagyon sok fajta minden fő jellegzetessége (tartható-e kertben/lakásban, jó házörző-e, mennyi a mozgásigénye stb)
Nekem kis spitzem volt, ő jól elvolt benn, igazi királykisasszony volt :))) (ajándékba kaptam egy tenyésztőtől, mivel már nem lehettek kiskutyái egy komplikáció miatt, így nekem adta, tehát már öreg kutyusként került hozzánk) Sajnos már elpusztult :((((
Jelenleg palotapincsink van. Ő nagyon egygazdis, cicát imádja, ngyon jól elvannak, de igazi hisztizsák. Ha nem az van, amit ő akar akkor nagyon tud hisztizni, megsértődik ilyesmik :) Igazi egyéniség :)
eurázsiai,wolfspitz nem kezdőnek való,szerintem csivava..
a többi,főleg a spitzek komoly szőrápolást igényelnek..
Szia! Én azt ajánlanám töltsd ki ezt! Nagyon sok kutyafajtát kiad, leírja a tulajdonságaikat! :
Mudi.
Kedves, barátságos, okos, közepes méretű, sok színből válszthatsz, keveset eszik, nem igényel sok gondozást a szöre, könnyen tanítható, stb...
De bármilyen fajtát választasz:
- mielőbb kutyasuli (legalább az alapokat tanuljátok meg)
- minden kutyát le KELL mozgatni MINDEN NAP!
- ha kölyök korától Te neveled (főként) rajtad múlik miként jön ki más kutyákkal, állatokkal, emberekkel.
Eurázsiai ; wolfspitz szerintem nem első kutyásnak való !
én is eurázsiait néztem ki megunknak.
gondoltam : tökéletes kutya .
igaz makacs,önfejű ,stb , de gyönyörű !!
eurázsiai tenyésztő: www.eurasier-valilberg.hu
végül is más fajta mellett döntöttem , mint első kutyás .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!