Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Undorító ember vagyok, ha...

Undorító ember vagyok, ha emiatt a kutyákat a kinézetük alapján ítélem meg?

Figyelt kérdés

A szomszédunknak valami máltai selyemkutyához hasonló kutyája van és régen állandóan megtámadott, pedig nem csináltam semmi olyat...Volt, hogy a szomszédban lakó fiú mondta, hogy simogassam meg, odahívtuk, megszagoltattam vele a kezem, elkezdtem simogatni, csomó ideig minden rendben volt, erre a kutya hirtelen bekattant és arconharapott meg belémkapott..Volt, hogy úgy belekapott a szemembe, hogy komolyan azt hittem, meg fogok vakulni...

És emiatt eléggé félek az ilyen kisebb termetű, hosszabb szőrű kutyáktól és az ilyen kutyákat nem nagyon merem simogatni se :( A nagyobb termetűekkel nincs bajom, csak az ilyesmi kutyáktól félek :/

Rossz ember vagyok, hogy a külsejéről ítélem meg a kutyákat? :/ És amúgy ha már itt tartunk, szerintetek a szomszéd kutyának mi baja van, hogy ilyen volt velem?

2014. júl. 29. 01:31
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat :)

kispalikee: Senki sem mondta, hogy szerintem nem érdemlik meg a szeretetet, csak épp nem tőlem, max. ha barátságosak és látom rajtuk, hogy nem akarnak bántani.

2014. júl. 29. 13:00
 12/15 anonim ***** válasza:
100%
Én semmilyen kutyát nem szeretek, félek tőlük. Ez van. Nem bántom őket, meg semmi, egyszerűen nem szeretem. És kicsit sem érzem magam ettől rossz embernek.
2014. júl. 29. 14:32
 13/15 A kérdező kommentje:
Köszi a választ c:
2014. júl. 29. 14:56
 14/15 anonim ***** válasza:
26%

Kedves 12-es!

Nem, bizonyára nem vagy rossz ember csak érzelmileg fejletlen.

Egy egészséges érzelmű ember kedveli az állatokat, ami nem egyenlő a rajongással.

2014. júl. 30. 13:15
 15/15 anonim ***** válasza:
100%

12-es vagyok, és nem hinném, hogy érzelmileg fejletlen lennék. És nem az állatokat nem szeretem en bloc, csak néhány fajtát (kutyák, pókok, bogarak...) Mert félek tőlük. (Na jó, a keselyűs sem tartoznak a kedvenceim közé. Tőlük nem félek, csak szimplán rondának tartom őket.) Nem értem, mi azzal a baj, ha nem tekintek minden állatot a kebelbarátomnak. Sőt, most kapaszkodj meg, emberek között is van olyan, akiket nem szeretek. Szerintem a pokolban fogok elégni.

Most gonosz leszek, de egyébként érdekes látni, hogy a nagy empátiád kimerül az állatoknál, és humanoid társaid esetében egyetlen komment alapján képes vagy ítélkezni és megmondani másoknak a tutit. Nagy érzelmi fejlettségre vall.

2014. júl. 30. 22:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!