Kutyások! Titeket hogy szólítanak le ha a kutyátokkal sétáltok? Milyen ürüggyel szólítsak le egy kutyát sétáltató lányt?
Van egy jó csaj, aki az utcánkba sétáltatja minden délután a kutyáját...
És hát ööö... Blokkolnááám! :D
De milyen ürüggyel szólítsam le?
Blokkolnad?
el vennem...nemhogy el vennem
hanem
blokkolnam LOL:Dddd
Viccet felreteve az tenyleg jo amit az elso valaszolo mondott:) utana menni fog
Szia! Megsimogathatom a kutyádat? Nagyon szép,tetszik ez a fajta.Mennyi idős? Sokat foglalkozol vele stb stb
Nálam már többször akartak bevágódni,csak annyira átlátszó volt.Na meg be se jött egy srác se aki ezzel próbálkozott,hogy mondtam bocsi,de sietek,várnak :D
Ne hazudj semmit! Nem kell semmit kitalálni. Simán odamész mintha arr felé vinne az utad. Nézed a kutyáját. Najd köszönsz a csajnak:
De szép kutya! Milyen fajta mennyi idős stb. A többi jön magátol. Mielött megsimized a kutyát kérdezd meg hogy lehet e mert nem minden kutya szedeti ha idegenek nyúlnak felé!
13:28-as vagyok...
Nekem még ezt szokták mondani, "jajj olyan szép ez a kutya, a gazdája meg még szebb" :D
Jaj de szép, megsimogathatom? -és a kutyát???
De viccet félretéve, szerintem rossz témához tetted fel a kérdésedet. És csak úgy megsúgom, hogy én azonnal átlátok a szitán és azonnal látom, ha valaki csak úgy ürügyből érdeklődik a kutya iránt.....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!