Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Játék közbeni morgás?

Játék közbeni morgás?

Figyelt kérdés
TAPASZTALT kutyások véleményét várnám. Ha egy kutya kizárólag játék közben morog, azon belül is csak akkor, ha kötélhúzósat játszik a gazdival, az megengedhető? A válaszok után még tovább mennék, mert lesz még kérdésem.
2014. júl. 26. 13:06
 1/5 anonim ***** válasza:
Gyerekkoromban sok kutyával játszottam és játékból szintén morogtak. Nem csak kötélhúzáskor, de eljátszottam azt hogy félek tőle és menekülök, a kutya meg kerget. Közben is morgott és értette hogy mindez játék.
2014. júl. 26. 13:08
 2/5 sippara ***** válasza:
Ha minden más rendben van, belefér. Az enyémek is morognak kötélhúzás, "verekedés" közben, nincs ezzel semmi gond addig, amíg én bármikor befejezhetem a játékot, és mindannyian tudjuk közben hogy ez CSAK játék.
2014. júl. 26. 13:10
 3/5 anonim ***** válasza:

Semmi gond, ha ilyenkor morog.

Én kötélhúzásnál még az oldalát is szoktam ütni a kutyámnak, akkor még lelkesebben morog :)

(Még mielőtt vki leállatkínzózna: egy 60 kg-os cc-ról van szó és tenyérrel ütöm.)

Ha a játék végével le tud nyugodni, akkor nincs gond.

2014. júl. 26. 13:53
 4/5 anonim ***** válasza:
Ha számodra belefér, akkor megengedhető. Ha meg nem, akkor nem. Ezt csak te tudhatod.
2014. júl. 26. 18:49
 5/5 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat! Látom, majdnem mindenkinek sikerült megértenie a kérdés lényegét. Tehát az a helyzet, hogy az egyik kutya játék közben sem morog, a másik viszont morog, de csak játék közben. Ha ők ketten húznak kötelest, akkor mindkettő morog egymásra-de csak játékból. Tehát amint az egyik megszerzi, a másik ezt elfogadja stb. Viszont az tűnt fel, hogy az egyik kutya, ha velem játssza ugyanezt, SOHA nem morog, a másik viszont ugyanúgy, mint amikor a társával játszik. Csak érdekesnek találom, de ha azt mondjátok, ez megengedhető, ha amúgy minden ok, és nálatok is így van, akkor megnyugodtam.
2014. júl. 26. 22:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!