Na ez az idegbeteg kutya? Szóval itt a bizonyíték rá, hogy csak a szájuk nagy, támadni nem mernek?
Nyitott kapu és a kerítésnél morog, hörög, ugat?
Rám is szokott néhány kutya így ugatni ha megyek az utcán, féltem tőlük, mert veszélyesnek tntek, de most látom, hogy beszariak, csak nagynak mutatják magukat!
https://www.youtube.com/watch?v=jdSVCcaV4Tw
Köszi a videót, tetszett. :D Vajon a kutyák is így látják az embereket, amikor két szomszéd a kerítésen keresztül veszekszik?
Sajnos bennem olyan mélyen van a félsz, hogy én továbbra is tartok az ugató kutyáktól.
Egyik sem idegbeteg.
Konrad Lorenz már leírta az ember és a kutya című könyvében ugyanezt a szituációt.
Ezt a kutyák jó elfoglaltságnak vélik. Azért is vigyáznak annyira, hogy a kerítés köztük legyen. Sok kutya le- fel szaladgál a kerítés mentén ugatva egymást, de amikor a kerítés megszakad akkor az a két kutya egymással szemben áll, nem ugatnak és a másik percben visszamennek a biztonságot adó kerítés mögé és ott folytatják tovább az ugatást.
A második is pont ezt írta szerintem. Olyan a kutyáknak a kerítés, mint a póráz. Úgy csinálnak, mintha feszegetnék, de ha megszűnik a "visszatartó erő", akkor máris alábbhagy a kedv.
A "majdnem megharapott" valakit, meg a "megkergetett" is ugyan ez. Amelyik kutya meg akar támadni valakit, akkor abból harapás lesz, nincs "majdnem", meg "kergetés", meg "őrjöngés".
Ez a NORMÁLIS kutya, aki nem rongyol ki az utcára támadva-harapva, mert az már NEM az ő területe!
Úgy van, ahogy a Lorenzet említő válaszoló írta
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!