Van itt olyan, akinek van/volt labrador kutyája?
Mik a tapasztalatok?Mennyire könnyű tanítani?Hallgat a gazdáján kívül másra is?
Minden érdekelne:)
Nekem egy 9 éves labradorom van. Imádnivaló, könnyen tanul, nagyon lelkes jó kutya.
Sajnos nagyon sok a labrador-szaporító, boldog-boldogtalan pároztatja a kutyáját, úgyhogy ha ilyen kutyát akarsz nagyon jól járj utánna! És csak is szűrt szölőktől. tk-es kiskutyát vegyél, vagy ha ez nem megy fogadj örökbe a fajtamentőktől.
Fajtamentőktől befogadni ingyenes?
Amugy ezzel az a baj,hogy anyu mindenáron még kiskorában szeretné beszerezni.De majd megpróbálom meggyőzni.Az ilyen kutyák nem lelki sérültek?Bocs a sok kérdésért:)
Az én kutyám is elmúlt egy éves amikor hozzzám került és úgyanúgy (sőt talán még jobban) ragaszkadik mint amelyiket kiskorától neveltem.
[link] Ez a fajtamentők oldala, de netboardon is megtalálod őket. Ők válaszolnak a kérdéseidre.
Hol laksz? Ő nem tetszik?
Szia!
Nekem egy 10éves kan labim van, nagyon nagyon kajla kutya, nem kölyökként került hozzám, sosem tanítottam, nagyon szökős, pedig marha nagy udvarunk van. De iszonyat jólelkű kutya, és nekem soha nem lesz másmilyen kutyám csakis labrador.
nekem is retriever mentős labim van, 1 éves volt mikor hozzámkerült, most 5 és fél éves
egykis energiabomba, imádom :D
a retrievermentőknél néha vannak kölykök is, de egy 1 év körüli kutyával nagyon sok problémától megkiméled magad (szobatisztaságra nevelés, rágási korszak, stb.)... és egy ilyene fiatal kutyus még nagyon jól nevelhető
Köszönöm a válaszokat:)
Még ráérős a téma,mert majd ugy április környékére tervezzük,de érdekeltek ezek a dolgok.Sokat segítettek,köszönöm!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!