Labrador kiskölyöknek (16 hetes) milyen márkájú tápot? Dog Chow, Eminent, Happy Dog.
Dog Chow-ról még annyit tudok nyilatkozni, hogy a Fressnapfban mondta az áruházvezető, hogy ahhoz bizony kellenek a vitaminok, sokan visznek is mellé.
Eminent-et nem ismerem.
Én szintén Happy Doggal etetek. Nem tudsz még egy tápot mutatni szerintem, ami tartalmaz zöld kagylókivonatot. Ami a ti esetetekben is fontos, mivel a labi is hajlamos a dp-re. Azon kívül pontosan szabályozza a növekedést. Kifogástalan táp!
én dog chow puppy-val etettem a kiskutyámat, a happy dogtól ment a hasa..a 3.tápot nem ismerem..
M.-H. Alexandra
tényleg kellenek kiegészítők a dog chow mellett??
ezt nem is tudtam ,mi is fressnapfba vettük de nekünk semmi olyat nem mondtak hogy kell vmi kiegészítő hozzá
Szerintem meg az Eminent a legjobb, illetve abban is an zöldkagyló kivonat, szóval tudok mondani olyan tápot...
én speciel már 1,5 éve Eminenttel etetek, és nagyon meg vagyok elégedve vele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!