Hogyan lehet felszedni a kutyaszőrt a laminalt padlorol? Probaltam seprűvel, porszívoval de teljesen semmivel sem tudom felszedni.
Porszívó és utána felmosás. Én ilyen szivacsos felmosót használtam,arról könnyen le lehet mosni a szőrt.
Ha nagyon sok a szőr, én vennék egy csomag olcsó szivacskendőt és azzal törölném végig a padlót porszívózás után.
A kutya bundáját rendszeresen gondozni kell, úgy kevesebb szőr repked majd szét a lakásban.
Én ragasztószalaggal szoktam felszedni/ ruháról leszedni.
Vagy pedig vnnak azok a kis tekercses valamik, amiket így görgetsz, és szedi le a szőrt, még talán a bolyhokat is.
Csak elég nagy munka. Esetleg söpörd össze, vagy ahogy az előttem szólók is írják, rongy.
Én nem használok seprűt. A lakásban járólap és laminált padló van. Erre tökéletes a porszívó. Viszont van úgy hogy naponta többször kellene akkor inkább négykézláb végigcsoszogom egy nedves szivaccsal a házat:)
egyébiránt a kutyám szőre nem hullik de a lányom vedlik helyette is:)
Linóleumot söpröm.
Anno panelban szőnyeg-parketta-járólapra jó volt a porszívó, de napi szinten papuccsal összehúztam a szőnyegről, a járólapot meg felsepertem, és a seprűről szedtem le a szőrt :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!