Ez tényleg eltávolítsa a kutyaszőrt, vagy csak pénzkidobás?
A lányom hazaköltözött, és van neki egy 2 éves havanese kutyája, de annyira hullik a szőre h én már undorodok itthon lenni is. Minden, de minden tiszta szőr még a laptopom billentyűzetén is van szőr. Eddig nem is vettem észre, d most h besüt a nap a lakásba észrevettem h a szőnyeg is tele van szőrrel. Reggel 9 óra óta csúszok-mászok a szőnyegen egy vizes kefével, és nem túlzok, de egy uzsonnás zacskó szőrt szedtem össze.
elkezdtem keresgetni neten vmi megoldást, és rátaláltam erre a porszívófejre, ami összeszedi a szőrt. Érdemes kiadni érte 5000Ft-ot? mert a rendes porszívónk a jelek szerint semmit nem használ, mert hetente porszívózok, de a mai szőradag láttam semmi értelme.
Használ vki ilyet?
másmilyen szőr eltávozási tippeket is elfogadok!
Először is vegyetek Furminátort, azt kiszedi a kutyából a szőrt, mielőtt kihullana, rengeteget segít.
Én amúgy használok ilyen fejet, tényleg jó. De persze ez is csak a földről/szőnyegből szedi össze, a laptopod billentyűzetése ugyanúgy fel fog jutni, ha a kutyát nem fésülitek rendszeresen.
Igen tudom, nyilván nem a laptopról akarom ezzel leszedni, csak azért írtam azt is oda, mert iszonyú dühös vagyok már h még itt is a kutyaszőr van. minden nap fésüljük, de ez se segít.
köszönöm a válaszod!
Szia!
A Furminator valóban a lehető legjobb megoldás. A kutyát egyébként is illik a szőrtípusának megfelelően ápolni. A havanese kutya is naponta fésülős fajta nem? Illetve tőled hallom először hogy hullik a szőre..
Kutyás ismerőseim használják, de porszívóznak is valami általad bemutatottal rendesen.
Nekem hál'istennek nem hullik a kutyám szőre, viszont olyan por van a lakásban, hogy minden nap pórszívózni kell (a kutyám bár szobacirkáló, nem porszívó:)
Mindezek ellenére nekem is naponta ki kell fésülnöm a szőrét, mert télre már szép kis aljszőrzetet növesztett és ha nem tenném, akkor őt kéne pórszívózni, illetve ollóval nekilátni..:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!