Bernáthegyit tarthatok panelban?
Beszéltem egy tenyésztővel is azt mondta semmi baja nem lesz nyugodtan lehet a panelban kicsit drága (90er Ft) de szerintem megveszem mindig szerettem az ilyen nagy maci kutyákat
elsőn lakom egyébként
Jó. Majd valami ilyesmivel számoljál: [link]
Ekkora kutyának tér kell. A séta nem fogja kielégíteni a mozgásigényét. Jobb helyeken a szomszédot is meg szokták kérdezni, zavarná-e az állat, ha nagyobb testű. Szerintem nem sokan támogatnak majd, de ahogy te tudod.
Az a baj, hogy nem abból kéne kiindulni, hogy szereted a mackókat, hanem, hogy a mackónak mi a jó. A szeretet itt kezdődik.
Én ennyire nagy és bundás fajtát nem tartanék panelban.
Napi 3x-4x kell levinni sétálni egy lakásban tartott kutyát.
Ismerek egy nénit aki napi 2x viszi le a kutyáját,de reggel 6-8-ig lent van, délután meg 3-5 vagy 4-6-ig.
Gondolom te nem lennél vele lent reggel és délután/este is két órát.Szóval jobb a több kevesebb séta,szerintem.Mármint könnyebben kivitelezhető ha dolgozol/suliba jársz.
a szomszédok nem érdekelnek igazából szerencsére mindenki kedves nem szoktak szólni semmiért se de nem csak nekem úgy nagyon másoknak se igazából el vagyunk egymás mellett
a pénz nem gond meg akkor ha nagyon szőröz akkor majd levágatom a szőrét kutyakozmetikussal
A séta meg szerintem elég neki most nem kell folyton szaladgálnia azért szerintem :)
Értem. És azt tudod mennyit rohangál egy állat? Egy plusz félszobában egész nap fel alá járkál majd szerencsétlen?
Rossz tartási körülmények miatt felnyomhatnak egyébként és ekkora kutyánál bizony a tér hiány rossz tartási körülménynek minősül........
De azt hiszem felesleges ezt magyarázni, te önző vagy és ostoba, csak azt nézed neked mi jó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!