Mit tennétek a helyemben? Szülők ellenzik
Figyelt kérdés
21évesen keresettel úgy gondolom már itt az ideje egy kutyusnak, francia bulldog az álmom. Szüleimmel élek, azonban akármit mondok "nem" a válasz. Levinném, tanítanám, finanzíroznám az ételét és így is úgyis én takarítok, szóval az nem változna. A válasz az, h vonyíkol és szét rág mindent, ide nem jöhet. Ha meglepetés lenne meg kivágnák, legalábbis ezt állítják. Mit javasoltok a menjek el albérleten kívül? Hogyan tudnám őket meggyőzni?2014. júl. 13. 19:45
11/15 anonim válasza:
Csak úgy megkérdezném amúgy---naponta mennyit dolgozol? Mennyi időre vagy távol?
12/15 A kérdező kommentje:
Ne essetek egymásnak.. 8órát, gondolom ebből az fog le jönni, h nem lesz rá elég idő, így felesleges
2014. júl. 13. 21:54
13/15 anonim válasza:
Amíg otthon élsz, mindenképpen a szüleiddel kell megbeszélned. Esetleg bizonyíthatnál nekik azzal, hogy önkénteskedsz egy menhelyen, ez nem is kerül pénzbe, jót is teszel vele és kutyázhatsz is! A szüleid pedig látni fogják, hogy felelősségteljesen viselkedsz, és lehet idővel megenyhülnek majd. De amíg otthon élsz, addig csak az ő beleegyezésükkel vihetsz haza kutyát. Nem az a baj, hogy 8 órát dolgozol, hanem hogy időnként lehet olyan, amikor a szüleid vannak otthon a kutyával, nekik kell levinniük sétálni, vagy amíg nem szobatiszta bepiszkít, és mondjuk nem várják meg míg te hazaérsz, hanem feltakarítják. Ha ők ebben nem akarnak részt venni, akkor meg kell várnod, míg elköltözöl, addig marad a menhelyen segítés.
14/15 Szilvi & Argos válasza:
"A megoldás ha van hely a kutyusnak és képes vagy foglalkozni vele akkor szerintem legyen meglepetés a szülők pedig elfogadnák mert van szívük nem fogják kidobni."
Ja persze, álmodik a nyomor...nem egy kutya került már így utcára!!!
Apám se akart megbántani, de a panelba kutyát NEM vihettem...tizenévig jártam a kutyához szabadidőmben...öreg korára, mikor gazdik bactak dokihoz vinni, az enyém lehetett, mert apám belátta, hogy nincs más választása
15/15 A kérdező kommentje:
Pedig nem egy családnál láttam, h a szülők már 6-10éves korban adnak egyet, hisz felelősségre neveli a gyermeket, igaz ilyenkor még a szülők sétáltatják java részt.
Az menhelyes ötlet tetszik, de tele vannak, így most kiesik. Köszönöm a válaszokat. :)
2014. júl. 15. 16:45
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!