Mit tennétek a helyemben? Szülők ellenzik
Mivel az szüleid otthonában élsz, el kell fogadnod az ő döntésüket. Albérletben sem tudsz kutyát vinni, ha a tulaj nem engedi.
Kénytelen vagy kivárni,hogy magad éljél majd.
Én szeretem az állatokat, de a szüleid pártján állok. Ha kutyát akarsz, és ők nem engedik, akkor úgy alakítsd az életed, hogy olyan helyre viszel kutyát ahol másokat nem zavar.
Nem csak az a gond egy kutyánál, hogy ugat vagy rág..A gond az, hogy hiába takarítasz utána az egész lakás kutyaszőrrel lesz tele, még a ruhák is. Hiába foglalkozol vele, néha természetesnek fogod tartani, hogy elmész nyaralni addig a szülők gondoskodjanak róla. Mert azt nem árt tudni, hogy kutyával sok helyre nem lehet menni nyaralni, és sokszor a kutya nem bír ki 8-10 óra egyedüllétet a gazdi nélkül.
Kutyát akarsz? Akkor keress olyan lakást magadnak ahol nem gond a kutya.
Te pedig képtelen vagy azt felfogni, vannak emberek, akiknek nincs késztetésük egy kutyával egy lakásban lakni.
Igyekezz úgy alakítani az életed, hogy a saját lábadra tudjál állni. Akkor lesz kutyád.
"vannak emberek, akiknek nincs késztetésük egy kutyával egy lakásban lakni."
Azok ritka nagy gyökerek.
Kérdező, nekem se engedték sokáig a szüleim a kutyát, most pedig majdnem egy éves. Az ok az volt, hogy a kutyának nem jó a panelban. Egy Havaneseünk van. Igazából nem vonyíkol és nem is rág szét mindent :D
ma 21:02
Azok is ritka nagy gyökerek, akik nem képesek elfogadni, nem minden ember rajong a kutyákért.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!