Ha a kutyám megharap valakit mert feljött az udvarra, de a kapun kint a tábla, abból lehet nekem bajom?
Zárt porta, kapun "vigyázz kutya" tábla.
Ennek ellenére feljön egy személy a kutya megharapja, ebből lehet valami büntetőjogi ügy nekem mint a kutya gazdájának?
Kutya be van oltva.
Esetleg az számít valamit, hogy milyen szinű ember az "áldozat"? (kutyára csak nem fogják rá, hogy rasszista azért harapta meg).
07:44 több éve nem egy ilyen eset volt, hogy azzal nyerte meg a rabló/betörő az ügyet, hogy ő nem tud olvasni (komolyan!!!) vagy pedig nem látta a táblát. Emlékszem kérdeztem is, hogy akkor mit kellene tenni 30 centinként kitenni egy táblát a kerítésre mindenhová? Vagy hangosbemondón bemondani bizonyos időközönként (annak aki nem tud olvasni) vagy mit... természetesen erre nem kaptam választ.
Ilyen hülyeségek történnek, most gondold el... ez nem törvény ami nálunk van, hanem szánalmas agyrém.
18:46
Ilyen létezhet egyáltalán?
A kerítés nem azért van ott mert át kell mászni, bejutás céljából tesznek kaput, azon kell feljutni ergo oda tenni a figyelmeztető táblát. Ja, hogy nem tud olvasni általános iskola ingyenes és kötelező, ergo volt lehetősége megtanulni. aki elmulasztotta az magára vessen. valahogy így lenne logikus eljárni egy bíróságnak.
És nem még megvédeni azt aki eleve káros a környezetére.
Bizony ez lenne a normális, csak kicsit kicsavart világban élünk...
Mindenesetre Tegyünk meg mindent a kutyánk védelmében, aztán, ha nem elég... KEllene egy jó jogász, aki tökéletes megoldást ajánlana...
18:46 vagyok. Persze, kérdező én egyet is értek veled csak leírtam, hogy ahelyett ami logikus lenne és amit mindenki szeretne mi a helyzet.
Sok-sok álmatlan éjszakába telt ez nekem mire megértettem, hogy külön kell ezt venni az egyik része ami logikus lenne és jó a másik pedig a való élet, ami sokszor egy rossz vicc.
IGAZSÁGTALAN.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!