Az normális, hogy a kiskutyam rámugrám, megharap, és
tép?
Figyelt kérdés
még 4 hónapos, és nemtudom, ez játék-e vagy komoly? ahogyan nő, egyre erősebb a harapása...szóval kezdek aggódni. mellesleg boxerről van szó.
2011. jún. 9. 19:32
1/9 anonim válasza:
ne hagyd nekijátékból se!!!a boxer hamar el tud kanászodni mutasd meg ki a főnök minnél előbb, ugy játszatok ahogy te akarod! a falkavezér diktál.
2011. jún. 9. 19:37
2/9 A kérdező kommentje:
de ilyenkor nem tudom mit kéne tennem!!! amikor ugrál, beleharap a kezembe, és fogalmam sincs mit tegyek :S
és elég sok jel mutat arra, hogy próbálja átvenni a falkavezér szerepét!!
2011. jún. 9. 19:42
3/9 anonim válasza:
nem haraphat meg, játékból sem, nem a haverja vagy, hanem a gazdája. éreztesd vele a fölényedet.mindig határozottan és következetesen bánj vele, másképp kezelhetetlenné válik. most még meg tudod fogni.
2011. jún. 9. 19:43
4/9 anonim válasza:
verjál rá egy kisebbet a seggére, nyugi ezzel nem bántod, vagy lökd arrébb és fordíts neki hátat ne foglalkozz vele, és akkor tudja ha ezt csinálod le lesz szarva, én amugy azt szoktam szintén boxerral hogy játékosan de legyőzöm leszorítom a földre hogy ne tudjon mozdulni, az a lényeg mindig ő menjen odébb helyet adva neked, egyébként a boxer nagyon okos ha kicsit mérgesebben rászólsz abból is ért.
2011. jún. 9. 19:44
5/9 A kérdező kommentje:
nagyon szépen köszönöm!
2011. jún. 9. 19:45
6/9 anonim válasza:
amikor ugrik fordíts neki hátat, és két hangos á hanggal jelezz
2011. jún. 9. 19:45
7/9 anonim válasza:
és próbáld meg a kezedről másra átszoktatni, az ilyen kemény kutyák nagyon szeretnek kötélhúzósat játszani. összefonhatsz fogható vastagságúra zsákvásznak, de az én kutyám kedvence egy egyszerű slagdarab, elég stapabíró :)
ha ráfog a kezedre, akkor hangos nem!-mel állítsd le, ha pofátlan, kaphat egy taslit is. amit előzőleg írtak, hogy leszorítják, az tényleg nagyon jó, egyértelműen jelzi, hogy a renglétrán hol a helye.
2011. jún. 9. 20:04
8/9 anonim válasza:
Egyszerűen érthetetlen,egyre több az ilyen kérdés. Vajon miért nem lehet kutya vásárlás előtt tájékozódni a kölyök szokásairól, neveléséről?
2011. jún. 9. 20:10
9/9 anonim válasza:
igen én is napról napra elhülök. tele van ilyenekkel h "holnap kapok egy 6 hetes külyköt fajtiszta. mivel kell etetenem??"
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!