Milyen árban mozog egy törzskönyves Svájci juhászkutya?
Figyelt kérdés
2014. jún. 29. 14:03
11/16 anonim válasza:
azért írtam furán mert szlovák vagyok, nem tudom helyesen magyarul a szakszavakat vagy hogyis mondják, de gondolom értettétek hogy mire gondoltam, itt minálunk szlovákiában nem igazán kell az embereknek a törzskönyves kutya, nemtudom ott hogy megy nálatok,nekünk sok kutyánk van mindenütt az országban, sőt még országon kívül is sok helyen, és vannak még érdeklődők, sose volt panasz ránk,
12/16 anonim válasza:
Kedves 11-es. Te tiszta nemnormális vagy. Képzeld én is Szlovákiából vagyok és 2 TK-s kutyám van tenyésztésre és csak az én városomban 10 000 lakos létszámmal 4 tenyészet van különböző ritka fajtákból. Te úgy hazudsz mint a vízfolyás. Biztos a büdös életbe nem volt tenyészeted ...
13/16 anonim válasza:
Opsz elírtam. 4. Tk-s kutyám van. De még csak 2 ő érte el a tenyészthető minősítést. A maradék kettő még fiatal.
14/16 anonim válasza:
lehet hogy messzebb még eltudnám adni a törzskönyves kutyáimat, de már nem éri meg. itt a mi térségünkön bevezették azt hogy minden kutyát chippeltetni kell, és az emberek 20 százaléka el is vitte a kutyáját az állatorvoshoz, de a maradék 80 szálalék már nem, mivel nem tudták volna kifizetni, és 1 hét múlva visszavonták azt hogy kötelező a chip. na itt a térségben ennyire rossz a helyzet, hogy a 10 euros chipet nem tudták kifizetni, akkor szerintetek ki venne 100 euros kutyát? nem tudom hogy te melyik részén laksz szlovákiának, de légyszi írd le hogyha ott mindenki kapkodja a törzskönyves kutyákat és dobálják a 100- asokat, mert akkor megyek oda és milliárdos leszek :D szerintem azért ennyire nálatok se keresett, régebben nemis kellett dolgozni mást a tenyészet mellett, mert szinte kapkodták a kiskutyákat, de ma már nemannyira, nem azt mondom hogy nem veszik, de már annyira mégsem keresett.
15/16 A kérdező kommentje:
Utolsó. Mint mások írták előttem, nem a törzskönyvtől lesz drága a kutya, mert az csak 5000 ft. Attól lesz drága a kutya, hogy szűrve van betegségekre, ami alap ha valaki egészséges kutyát akar. Én ezt az egészséges állomány érdekében kötelezővé tenném minden ivaros kutyának. A törzskönyv (ami még mindig 5000ft csak) annak kell aki valóban fajtatiszta kutyát akar. Ha nem fontos, hogy az legyen, lutrizni akar az ember akkor lehet a fajtamentőkhöz menni.
2014. júl. 3. 14:42
16/16 anonim válasza:
nálunk egy illető elkérte a haverjától a kutya fedeztetésért 50 euroval többet, csak azért mert a kutyája törzskönyves volt. és amint meghallják hogy törzskönyv mindjárt milliókra gondolnak, hiába hogy nemis drága, nemkell nekik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!