A kutyám felmászik az asztalra meg nagyon rossz és áprilisban el fogjuk adni ha nem javul meg. Most mit csináljak hogy megjavuljon? (Normális válaszokat várok!)
Nem, nem elég. Még mindig SEMMIT nem írtál arról, hogyan NEVELED, csak azt, hogy mit csinál rosszul, meg te mit vársz el tőle. Nekem nem úgy tűnik, hogy neveled egyáltalán, illetve hogy értenél hozzá. Olvastál már könyvet a kutya neveléséről? Merhogy azt még az előtt kellett volna, MIELŐTT beszerezted a kutyát.
Szóval a kérdés még áll: hogyan neveled? Miket tanítasz neki és hogyan? Írd le légyszíves részletesen!
Nem kaptam választ minden kérdésre.
Amúgy: Ilyenek a kölyök kutyák. Csodálkozol? Te milyen voltál kicsi korodban? Ja, hogy te nem téptél szét, nem firkáltál össze egyetlen könyvet sem? Nem tépted le a terítőt az asztalról? Gondolkozz már!
Mielőtt kutyát vettél, tájékozódni kellett volna, milyen is egy kölyök kutya. Ugye mennyi gond van vele? Ugye, sokkal több, mint egy aranyos kis szőrgombóc?
Miért pont április?
Ha gyereked lenne és gondod lenne vele, inkább beadnád az árvaházba, mint hogy megneveld?
Amúgy. Annak volt igaza, aki írta, hogy ha a kölyök rosszalkodik, erősen rászólsz. Olvass el inkább egy-két könyvet, meg azt a linket, amit küldtem az imént.
Itt megadod az e-mail címedet és sok hasznos tanácsot adnak kutyaneveléssel kapcsolatban.Nekem nagyon sokat segítettek.
Egy tanács ha felmegy az asztalra akkor mérgesen mond neki,hogy fúj és vidd át egy másik szobába csukd rá az ajtót kb 5 percre.Utána ismét vidd vissza ha megint felmegy megint rászólsz és másik szobába zárás.Ezt minden esetben megteszed ha felmegy és rövid idő alatt leszokik arról,hogy az asztalra menjen mert megfosztod őt attól ami a legfontosabb neki tőled.És az nagyon rossz neki ha nem lehet veled ezért inkább jó kutya lesz.Hidd el beválik csak türelem kell hozzá!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!