A kutyám felmászik az asztalra meg nagyon rossz és áprilisban el fogjuk adni ha nem javul meg. Most mit csináljak hogy megjavuljon? (Normális válaszokat várok!)
meg kell nevelni.
mit vársz? hogy majd eszébe jut, hogy hoppá, én rossz kutya vagyok, de innentől megjavulok? -_-
és nem úgy kell ám kutyát nevelni, hogy ha letépi a nagymama lábát akkor 'jaaj morzsi, ejnyebejnye nemszabad'...
Próbálok higgadtan válaszolni. Mit értesz azon, hogy rossz, azon kívül, hogy felmászik az asztalra? Miért pont április? Mielőtt nálatok kötött ki szerencsétlen pára, gondoltatok arra, hogy nevelni kellene, törődni vele? Te már mindent tudtál édesanyád hasában és nőttél mint a szilvafa? Ő sem tud mindent születésétől fogva, neki is tanítani kell a dolgokat, a helyes viselkedést következetes neveléssel, de ezzel ha jól gondolom hadilábon álltok.
Mielőtt félreértenél, nem úgy értem, hogy innentől verni kell!!!
Azt írod "ha nem tudnátok tanítom nevelem foglalkozom vele de felmászik". Honnan tudnánk, ha nem mondod? Másik. Akkor áruld már el azt is légyszíves, hogy HOGYAN neveled, hogyan tanítod? Mesélj nekünk konkrét szituációkat, meséld el, hogyan zajlik egy napotok, milyen kutya, mennyi idős, kan-e vagy szuka.
Hogyan zajlik, ha valahonnan hazaérkezel, ha etetsz, ha játszol vele, ha sétáltok, hol alszik, kerti kutya-e, ha jutalmazod, mikor, miért és hogyan teszed, ha bünteted mikor, miért és hogyan teszed stb.!
Higgadj le, válaszolj ezekre a kérdésekre és ha még azután sem tetszik, amit írnak neked, akkor fölháborodhatsz.
* Automatikusan eltávolított tartalom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!