Ez normális egy 6 hetes kiskutyánál?
Figyelt kérdés
Ha húst adok neki, megvan bolondulva, oda teszem a tányérjához, rögtön veri befele a húst, és miközben eszik ha megsimogatom a fejét, vagy a testét, morog rám.
És ha sokáig simogatom a fejét, akkor nekem jön, szószerint.
Kis Amstaff-ról van szó!
2014. jún. 23. 09:54
11/18 anonim válasza:
Már miért vágná tönkre az életét ha hússal eteti?? Hülyeséget nem kell beszélni.
Angol tenyésztőnknél a 4 hetes kiskutyák:
Én meg a morgásról olyan sürgősen tiltanám le, ahogy elkezdi. Nagyobb gondjaid is lehetnek majd belőle később.
12/18 anonim válasza:
"Utolsó válaszoló, olvasd el amit írtam előrtte, ha vak vagy!"
Az fel sem merül, hogy már írtam a választ miközben te kommenteltél és nem láthattam? :) Amúgy semmivel sem leszel jobb, csak így nem csak sík hülye vagy a kutyákhoz, hanem még szaporítasz is. *tapsvihar*
13/18 A kérdező kommentje:
Most kicsit rákiabáltam és abba hagyta!
2014. jún. 23. 10:08
14/18 anonim válasza:
Nekem a tacskómmal volt ilyen problémám..egyszer kellett rákiabálnom megértette hogy én vagyok a főnök nem Ő és ekkor volt 15 hetes :)) Mára már 1 éves s ha akarnám a szájába nyúlhatnék amikor eszik :)) De nem teszem persze mert nem akarom elvenni tőle a kaját :))
15/18 anonim válasza:
Ha ennyire ügyes voltál az elsővel is, akkor biztos megoldod ezt is :D
16/18 A kérdező kommentje:
Na jól van én nem veszekszek, te meg mennyél innen!
2014. jún. 23. 10:09
17/18 A kérdező kommentje:
Biztos fajin kutya ő is, hozzá nőnek ám ezek az emberhez :)
2014. jún. 23. 10:10
18/18 anonim válasza:
Ugyanezt megteheti a kölyök az alomban is. Ilyenkor az alfa tag igen hathatósan rendbe teszi .Vagy az anyja. Neked is pontosan ezt kell tenned. Ha morog, elveszed, miközben kicsit eltolod a hústól, de határozott mozdulattal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!