Normális a bézs szín a bolognese 7 hetes kiskutyánál? A
szülők hófehérek. Ma hoztam el a tenyésztőtől aki azt
mondta, hogy még kifehéredik a bundája. Nekem még soha
nem volt kutyusom és nem is értek hozzá. Lívia
Kezdjük ott, hogy akitől elhoztad, szaporító, nem tenyésztő. Ettől kezdve pedig örülj neki, ha egyáltalán hasonlítani fog egy bolognese-re (vagy bármilyen bichonra), és egészséges lesz.
2013. okt. 3. 20:51
2/19 anonim válasza:
szerintem a hófehér kiskutyák, hófehéren is születnek.
2013. okt. 3. 20:53
3/19 anonim válasza:
hát téged gyönyörűen bepaliztak :) talán utána kellett volna nézni hogy hogy a manóba is néznek ki a bolognese kiskutyák, nem? És attól hogy a szülők hófehérek, még koránt sem biztos hogy az az apa akit mutatott
2013. okt. 3. 20:57
4/19 anonim válasza:
szerintem talán a fülikéjükön lehet kicsit bézses szinű a szőr, de ugytudom a bolgonese kiskutya hófehér. A Havanese kiskutyánál lehetnek szinváltozatok. De majd biztosan ir valaki aki jobban ért hozzá. mondjuk 8 hetes kor előtt nem szabadott volna odaadnia.
2013. okt. 3. 21:17
5/19 anonim válasza:
Az egy dolog, de interneted sem volt, ahol utánanézhettél volna a fajtának? Vagy annak, hogy 8 hetes korig törvény szerint az anyjával kell maradnia a kölyöknek, ha már itt tartunk. Igazából örülhetsz, ha nem egy négy hetes pireneusikeveréket sóztak rád. Terjeszd az ismerőseid körében, hogy törzskönyv, szerződés és minden jóság nélkül nem vásárolunk kölyökkutyát, mert úgy átvágnak a palánkon, ahogy nem szégyellik.
2013. okt. 3. 21:22
6/19 anonim válasza:
Nem tenyésztőtől vetted,hanem szaporítótól.Nem elég,hogy bepalizott,de még törvénysértést is elkövettél azzal,hogy 8 hetes kor előtt elhoztad.Az apa lehet akár színhibás vagy keverék is,mindegy,hogy a szaporító mit hazudik,csak DNS vizsgálattal állapítható meg,az-e az apa,akit mond.
Fehérnek kéne lennie.Ez nem lipicai csikó,hogy később fehéredik ki :)
Így jártál,legközelebb utánanézel vásárlás előtt.Milliószor le lett nagyon sok helyen írva:SZAPORÍTÓTÓL NEM VESZÜNK KUTYÁT.
Te meg csak imádkozhatsz,hogy legalább egészséges és normális idegrendszerű legyen.
2013. okt. 3. 21:25
7/19 Akiteki válasza:
Pénzt adtál azért, amit bármelyik menhelyen ingyen is megkaptál volna.
2013. okt. 3. 21:30
8/19 anonim válasza:
Az okoskodást már leírták a többiek, úgyhogy azt most kihagyom (amúgy én is egyetértek). De azt megosztanám, hogy nekünk van egy bichon keverék (keverékként is kaptuk) kutyusunk, aki barna foltokkal született, de "kifehéredett". Igazából, ahogy nőtt a szőre (mert ugye ezeknél a fajtáknál folyamatosan nő) "színátmenetes" lett, tehát a szőrszálak vége még barna volt, de a tövüknél már fehéredtek, és a barna részek le lettek vágva. Ettől függetlenül lehet, hogy a tiéd nem fog kifehéredni, de szerintem szebb is egy bézs színű kutyus.:)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!