Ez normális egy 6 hetes kiskutyánál?
Ha húst adok neki, megvan bolondulva, oda teszem a tányérjához, rögtön veri befele a húst, és miközben eszik ha megsimogatom a fejét, vagy a testét, morog rám.
És ha sokáig simogatom a fejét, akkor nekem jön, szószerint.
Kis Amstaff-ról van szó!
normálisnak nem az.
vagy félti vagy nem akarja hogy zavard evés közben
szerintem
kutyák között normális de hogy rád morog az nem annyira
Lehet hogy még kicsi és azért.
De van egy nagy Amstaffom, ő az apja a kicsinek.
Az ő szájából még a kaját is kivehetem, nagyon hozzám van nőve, bármit megtenne értem!!!!!
2. kommentelő:
Még az anyánál van a kutya, te észlény, csak én is foglakozok vele, érted, ameddig nem gondolod meg a válaszaidat, minek szólsz ide? HM?
Miért van nálad 6 hetesen? Az anyja mellett a helye.
Téged nem idegesítene ha ennél valami rohadtul finomat erre valaki a fejedet simogatná?
Második, van igazság abban amit írsz, de sok ostobaság is.
8 hetesen kellett volna elhozni TÖRVÉNY szerint. Már nálad van, mindegy, sok gondod lesz még egy túl korán leválasztott amstaffal.
Semmi baja nem lesz a hústól, nyugodtan eheti, a sertést meg kell főzni, a többi mehet nyersen is. Megfelelő étrendkiegészítő, zöldség-gyümölcs-rizs, és megfelelő arányú csontos és színhús kell neki. Vagy normális kölyöktáp (száraz!), ami nem Pedigree meg hasonló szemét hanem Acana, Brit, Pro Plan, Orijen, Josera, stb.
Ha 6 hetesen rád morog akkor nagyon keménynek kell majd lenned a jövőben gazdaként. Elveszed tőle a kaját abban a pillanatban amikor morog, és amikor lenyugodott visszaadod. Ha már most kajaféltő, és ennyire nem értesz hozzá, akkor már most kezdj gyűjteni a karod visszavarrására mert ez a kutya szét fog szedni az tuti.
Az meg egy marhaság hogy nem szabad piszkálni a kutyát kaja közben. Valóban nem kell állandóan és folyamatosan zavarni, de ha véletlenül mondjuk elfelejtettem valamit beletenni akkor ne tépje már le a karom ha odanyúlok! Legalapabb dolog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!