Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Mondanátok/írnátok nekem...

Mondanátok/írnátok nekem olyan sintértelepeket (lehetőleg honlappal rendelkezőket), ahol altatnak el kutyákat?

Figyelt kérdés
Egyedül az Illatos útit találtam eddig!
2010. jan. 4. 09:59
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
100%

Figyu. Én is így jártam. Lehet itt olvassák is páran, akik "érintettek" voltak abban a vitában, lehet jól lepontoznak, lesz@rom. Én is úgy jártam, fölajánlottam 5 kg prémium tápot, mert nem szerette a kutyám. Fölraktam fórumokra, hogy akinek kell, vigyék. De nem kellett senkinek. Volt egy másik vita, ott fölemlegettem, szó szerinte úgy, hogy mindig sírnak, hogy kéne a táp, hát én adtam volna, ha nem is sokat, de adtam. de nem kellett senkinek. Na erre nekem estek, hogy majd akkor vegyem számra a menhelyek nevét, ha én is ott segítek. Hát b@zmeg. Meg hogy vigyem ki, ha annyira segíteni akarok. De mikor, ha folyton dolgozom, és mikor ők nyitva vannak, akkor nekem munkaidőm van?

Elmondom, mi esett nagyon rosszul! Az, hogy rengeteg önkéntes van, akik a városban laknak. Nem igaz, hogy nem lett volna egy, aki azt mondja, oké, figyelj, találkozzunk a városban, odaadod nekem a tápot, úgyis megyek ki ekkor meg ekkor, nem szakadok bele, ha 5 kg tápot kiviszek. De ezt egyik sem mondta, csak még én voltam a szar szemét, mert felajánlottam csekély 5 kilót és még azzal jöttek, hogy a benzin költség többe van, mint maga a táp!!! Soha amíg élek, nem felejtem el ezt a szintű bunkóságot a jóakarásomért cserébe!!! De hát ilyenek az emberek... Szerencsére, mint kiderült, a munkahelyemen az egyik nő önkéntes egy menhelyen. Mondtam neki, van 5 kg tápom, szívesen felajánlom. A nő majdnem a nyakamba ugrott örömében, mondta, már másnapra hozzam be a melóhelyre, úgyis megy ki a menhelyre és akkor kiviszi!!!

Micsoda különbség...!!!!!!!!

Őszintén szólva, csak azért fogok a jövőben is támogatni menhelyeket, még azokat is, akiknek az önkéntesei így megbántottak, mert nagyon de nagyon szeretem az állatokat! És nincs az az emberi bunkóság, mi eltántorít attól, hogy segítsek egy kutyán, lehet azzal a csekély mennyiséggel ahhoz járulok hozzá, hogy aznap ne maradjon éhen!

És aki magára ismert a történetben, nyugodtan lepontozhat, pocskondiázhat, vagy amit akar, nem érdekel! De jól nézzen magába, ha egyszer vele tennék ezt, ő hogy érezné magát? Jó tett helyébe jót várj? Kösz...

Nem baj, akkor is segíteni fogok a jövőben is, de majd a normálisakkal veszem föl a kapcsolatot. És ha az csak egyetlen adag kaja lesz, akkor is odaadom, ha egy kutyán segíthetek vele!

2010. jan. 4. 13:26
 12/13 anonim ***** válasza:
Én is így jártam, bár én pesti állatsegítőkkel. Beszálltam az állatmentésbe, erre mindenhonnan kitiltottak, hogy nézzek körül itt mindenki segít az állatokon én meg önmegvalósítást akarok csinálni. Ha segítek gazdit találni altatás elől állatnak, vagy segítem megtalálni az elveszett álatot vagy a talált gazdáját az az önmegvalósítás? Én is nagyon szeretem az állatokat és anonim csináltam és nem vertem a mellem. De csomó neves állatotthon igazgatója nem is tudom miért ezen a területen dolgozik. Én sajnálom azokat a kutyákat... Szerintem azzal lehet segíteni ha a legputrisabb sintéretelepről hoz ki vki kuytát akár magának, akár ajándékba, akár rövid távra míg gazdát nem talál neki. Vagy reklámozza, vagy odaviszi az adományt. Én nagy nevűeket nem támogatok, kétlem, hogy a kutyákért csinálják.
2010. jan. 4. 22:25
 13/13 anonim ***** válasza:
Előtted szóló vagyok, én is a pestiektől kaptam ezt a hatalmas pofont... A "nagy nevektől" ráadásul... Azt hiszem, ugyanazokról beszélünk.
2010. jan. 4. 22:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!