Mondanátok/írnátok nekem olyan sintértelepeket (lehetőleg honlappal rendelkezőket), ahol altatnak el kutyákat?
Jaj,mielőtt azt hinétek,nem leadni azeretném a kutyum,hanem szeretnénk majd örökbefogadni és elsősorban ilyen helyről szeretnék megmenteni egy életet.
köszi
Szia!
Minden sintér telep altat!
Az egyedüli kivétel talán a Kecskeméti ahol együtt van a gyepi és a menhely, de a sintér helyhiány miatt altathat és ezt általában meg is teszik!
De ezeknek nincs is honlapjuk(fényképek a kutyákról stb.),mint pl a menhelyeknek? Mert én nem találtam olyat.
Van ezt e gyepmester.hu oldal,de ott is csak címeket ad ki.
Nem általában nincsen honlapjuk. Elvileg törvény által előírt kötelességük minden lehetséges módon megpróbálni felkutatni a gazdit, ennek ellenére szinte egyiknek sincsen honlapja. Az illatosét sem a telep csinálja hanem egy ott működő állatvédő szervezet, amivel szintén kötelesek lennének együttműködni, de sajnos a legtöbb helyen ez sem valósul meg!
A sintértelep jelenleg úgy működik hogy az ember kimegy és megnézi! Sajnos nem megy másképp!
Szia! Igazából egy paksi honlapot találtam neked ahol vannak képek. Remélem nem baj hogy kicsit messze van. Szerintem ari kutyák vannak.
Hú,köszi! Már nézem is!
Egyébként a tengelicit nem zárták be? Azokról rossz élményem van: küldtem nekik nem is kevés étel adományt,nagy nehezen találtam valakit aki felvitte Pestre magához a sok cuccot,hogy majd kijönnek érte,erre ott állt 2 hónapig!Nem kellett nekik! Ha már nem pénzt küld az ember,akkor le van szarva...szép dolog
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!