Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Azt mondta a szuka kutyámra...

Azt mondta a szuka kutyámra egy ismeretlen ( szerintem szaporító) ember, hogy elég csúnya és kicsi. Most 7 hónapos. Már tényleg nem fog változni és ilyen marad? Vagy most indul meg még a növésben és nyúlásban?

Figyelt kérdés
Tényleg elég kis termetű egy normál méretű szukákhoz képest akiket láttam a kiállításokon. Most 63 cm körül van. Ez a minimum a szukáknál. De a teste is rövid. Amit láttam szukát kb 1 hónapja az 4 éves volt és sokkal hosszabb, testesebb volt. 12/ L
2014. jún. 20. 20:22
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:
Már beszélgetek velük.
2014. jún. 20. 20:39
 12/15 anonim ***** válasza:
100%

Nekünk is így volt:)ugyan úgy Újfundlandi kutyusunk van,most 2 éves.Még akkor nekünk is kicsi volt,de mostanra egy nagy maci lett:)

Amúgy szaporító véleményére ne figyelj,a 98%-uk csak a haszonszerzést látja minden kutyában..

2014. jún. 20. 20:43
 13/15 anonim ***** válasza:
100%

Ezek a fajta kutyák két három éves korukra érik el a teljes méretüket. Még ez után kezd szélesedni mackósodni.

Amúgy azt írod, már most eredményes. A bírónak van döntő szava, nem nem egy idegen jött mentnek.....

2014. jún. 20. 23:04
 14/15 anonim ***** válasza:

Azt írod, hogy már most is eredményes. Ezek szerint akkor voltál már vele kiállításon?

Ha igen, akkor mit foglalkozol bárkinek a véleményével?

Meg egy kamasz kutya még elég furcsán tud kinézni. És ez minden fajtára igaz.

2014. jún. 21. 07:01
 15/15 A kérdező kommentje:
Igen eddig kettőn és jövő hónapban megyek megint egyre. Volt a puppy BIS-be is, de nem ért el helyezést.
2014. jún. 21. 09:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!