Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Ez ugye nem állatkinzás?...

Ez ugye nem állatkinzás? Fájhatott neki?

Figyelt kérdés
Most fürdettem akutyám, 11 hetes nagytestü. Elegem lett elkapott az ideg és a hátső lábainál fogva tettem vissza a tusolóba. Egyszer me a nyakánál a bőrnél emeltem fel, akkor nyüszitett is kicsit. Nagyon megbántam és sajnálom elpattant az agyam és nem tdtam magamon uralkodni. Most itt alszikaz ölembe, megpuszilgattam megsimogattam. Erre tényleg emlékezni fog és megfog támadni ha nagy lesz?
2014. jún. 19. 16:42
1 2 3 4
 31/32 anonim ***** válasza:

26 vagyok.

Hinni a templomba kell. A kutyák fiatal kori ízületi bántalmai a calcium hiánya okozza legtöbbször. Ezek tények, és sokan nem törődnek vele, és igen sok köztük a fafejű is mint te.

Keresztapám mivel állatorvos, ( néha bemegyek hozzá ) szokta mondani miután rongyosra beszélte magát a helyes takarmányozásról, hogy na mindegy pár hónap múlva újra kopogtat mert lesántult a kutyájuk.....

De menj csak a saját fejed után, aztán ne sírjá hogy a győgykezelés sokka drágább mint egy táplálék kiegészítő! XD

2014. jún. 21. 15:21
 32/32 anonim ***** válasza:
egy alkalomból nem lesz gond, de légy türelmes, mert ha rendszer lesz belőle, az tönkreteszi a kapcsolatot (plusz utálni fog fürödni, ami elég kellemetlen lesz ha megnő). ne büntesd, kádba vigyél játékot, amit szeret, vagy jutalomfalatot, úgy könnyebben megszokja, esetleg még meg is szereti. :)
2014. jún. 22. 17:32
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!