Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Ez ugye nem állatkinzás?...

Ez ugye nem állatkinzás? Fájhatott neki?

Figyelt kérdés
Most fürdettem akutyám, 11 hetes nagytestü. Elegem lett elkapott az ideg és a hátső lábainál fogva tettem vissza a tusolóba. Egyszer me a nyakánál a bőrnél emeltem fel, akkor nyüszitett is kicsit. Nagyon megbántam és sajnálom elpattant az agyam és nem tdtam magamon uralkodni. Most itt alszikaz ölembe, megpuszilgattam megsimogattam. Erre tényleg emlékezni fog és megfog támadni ha nagy lesz?
2014. jún. 19. 16:42
1 2 3 4
 11/32 A kérdező kommentje:
Huuu köszönöm szépen ezt a szép privát üzenetet.
2014. jún. 19. 17:07
 12/32 anonim ***** válasza:
Megtámadni nem fog, de okozhattál neki maradandó sérülést, ha nem megfelelően fogtad meg, megrándult a lába, stb, stb...
2014. jún. 19. 17:13
 13/32 anonim ***** válasza:
100%

A többiek leírták a lényeget. Azt még hozzáfűzném, hogy a hátsó lábait ne húzigáld így. Igaz most még lazák a szalagok, de ha nagtn ficánkolt volna, akár ki is tud ugrani a helyéről.

Amire szerintem örökre emlékezni fog, az a víz.

Valószínű örök nyomot hagy benne a fürdetés és nem biztos hogy nagyobb korában engedni fogja magát, mert erősebb lesz. Összekötik hamar pl. a fürdetést a grabanc rázással, ill, hogy a lábánál fogva emelted fel.

Az enyémek pl ( 50 kg ) mint mindrn kölyök kutya kíváncsiak voltak. Ezért csak játékbol el akarták kapni a víz sugarát. Ez a mai napig megmaradt, csak most már fegyelmezettebbek mint anno. Így fürdés után játék van. Imádják pl ha a kertben slaggal locsoljuk a kertet, mert rohan mind kettő játszani.

2014. jún. 19. 18:37
 14/32 anonim ***** válasza:
Gyönyörű idő van. Ha homokos lett, kint maradhatott volna még egy ideig. Sőt, futkározhattál volna vele. Amikor megszárad a homok rajta, tökéletesen ki lehetett volna kefélni belőle. Sőt, a nagyja ki is pergett volna a bundájából.
2014. jún. 19. 20:18
 15/32 Szilvi & Argos ***** válasza:
Szerencsétlen kutya nem is sétál, nem játszik kint, csak eü-i pár perc és vissza a lakásba???
2014. jún. 19. 20:35
 16/32 anonim ***** válasza:

Ennek a gyereknek tényleg kell a kutyaovi és -suli, hogy megtanulja, hogyan bánjon egy nagytestűvel.

Jézusom... A hátsó lábainál húzkodod?

Azért megkérdezném, hogy mit eszik és milyen ízületvédőt kap a kutyád?

2014. jún. 19. 22:03
 17/32 A kérdező kommentje:
Már nem vagyok gyerek. Tápot eszik. Napi 3x viszem sétálni. Nem lehet kiengedni,mert a szomszéd kutya át tud jönni a keríten, simán széttépné a kölykömet. 2 hónap múlva költözünk a saját házunkba, ott lesz normális kerítés, kint lesz a kutya.
2014. jún. 19. 22:12
 18/32 anonim ***** válasza:
Azért megkérdezném, hogy milyen tápot eszik és milyen ízületvédőt kap a kutyád?
2014. jún. 19. 22:19
 19/32 A kérdező kommentje:
Mi a fsz közöd van hozzá már bocs????
2014. jún. 20. 01:08
 20/32 anonim ***** válasza:

én nem az okozott fizikai kár miatt aggódnék, ha baja lenne, már a dokinál lennél vele (jobb esetben) vagy azt a kérdést tetted fel, hogy mit tegyél, ha lesántult (rosszabb esetben). inkább azon aggódnék, hogy következő alkalommal hogy teszed majd a zuhany alá, ha most azt a szép emléket hagytad meg a fejében, hogy elpattan az agyad, mikor ő ott van...

ha akarod még fürdetni, akkor figyelj oda erre a dologra, és készülj fel rá, hogy következő alkalommal már még jobban ellen fog állni. ne erőszakoskodj vele, hanem szépen szoktasd vissza. víz nélkül, fürdés nélkül, csak finom falatokat kapjon a tusolóban, aztán mehet játszani.

2014. jún. 20. 08:12
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!