A szomszéd kutyája már többször átfúrta magát a kertembe. Szóltam nekik nem tettek semmit. Szerintetek állatkínzás lenne ha legközelebb elkapnám, és kopaszra borotválnám a kutyát?
Ilyen kis szoba kutya. 3x jött már át a kertembe. Meg is van, hogy hol fúrja át magát a kerítésen. Szóltam nekik, hogy az Ő felelősségük a kutya ott tartása, nem tettek semmit, 2 deszkát oda raktak, erre 3 méterrel arrébb fúrja át magát a kutya.
Videós bizonyítékom van.
És már kutyaszarba is léptem! Azt hittem áthajítom az ablakukra!
Most én vegyek kb 10 méter deszkányi anyagot, és foltozzam a kerítést végig? Miért? Én fizessek az Ő kutyájuk miatt?
Szerintetek állatkínzás lenne, ha legközelebb elkapom a kutyát, leborotválom kopaszra és visszaküldöm nekik?
Úgyis visszanő a szőre.
Azt mondanám, hogy "De hát olyan melege volt szegénynek, úgy sajnáltam!"
Ebből tanulnának!
Én legalábbis tuti!
Miért jelentenének fel? Mert fodrász engedély nélkül vágtam le a kutyájuk bundáját?
vagy egy ideig zárd be magadhoz.. ha egyébként kedvelik a kutyát akkor ha estig nem kapják vissza akkor csak csinálnak valamit..
És mondhatod hogy jahj nem vetted észre hogy bement a fészerbe.. (mondjuk egérmérget takarítsd el előtte ha lehet)
nem biztos, hogy másik kutya elintézi, főleg ha ellenkező neműek és nincsenek ivartalanitva...inkább majd együtt bandáznak és csinálják a kiskutyukat...
persze vannak kivételek, de...
...szerintem jobb ötlet a borotválás, én tuti kipróbálnám.
Semmi szín alatt ne az állatot büntesd (a nyírást amúgy sem értené).
A kutya egy darabig való elrejtése használhat. Ha nem tudsz szép szóval megegyezni, akkor bírósági út jön, ami tovább tarthat, mint a kutya élete.
Ha a kutyát valóban szeretik, akkor esetleg kijelentheted, hogy valami nagyon veszélyes helyen találtad meg a kutyát...
Minek bonyolitod a dolgokat? Csak mondd a szomszednak, lefujtad gyomirtoval a keritesed tovet, mert gyomos, ezert vigyazzon a kutyajara, mert ra nezve halalos.
De csak mondd, nehogy lefujd tenyleg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!