Hogyan tudok segíteni a kutyusoknak, hogy összeragadjanak?
"Az ismerőseim pedig nem fognak kétes eredetű, mindenféle korcs kutyákat kihozni, mikor itt vannak a gyönyörű, egészséges kölykök ismert forrásból!"
azt hiszem, ez mindent elárul rólad. a többiről meg ne is beszéljünk :D na oké, mégis válaszolok, mert jó kedvem van:
menhelyről még nem mentettem kutyát, csak SINTÉRTELEPRŐL. vele járok KUTYAISKOLÁBA. köszi, elvégeztem az "elemit", a gimit és egyetemről eddig egy alapdiplomám van, jövőre jön a mester (csak mert érdekelt téged. de a kutyákról való tudásom amúgy eléggé független az iskoláimtól, azt hiszem, egy elemi mellett is sokkal értékesebb ember lennék, mint te)
nem tudom, feltűnt-e neked, hogy te is névtelenül kérdeztél, tekintve, hogy ez egy névtelen fórum :D nem fogok képet feltölteni magamról csak azért, hogy válaszolhassak. Viszont ha te megadod a neved és az "arcod", akkor én sem rejtőzködöm tovább, ezt megígérhetem. Mondjuk erősen kétlem, hogy vállalnád a személyazonosságod az alpári stílusod mellé.
Mellesleg: "Ne itt éljétek már ki magatokat, oltogassatok mást máshol, arra szerintem senki sem kíváncsi, hogy ti mennyire menők vagytok most itt név nélkül! :D"
Ez a rejtett hereju bologneses kerdesnel a kerdezo egyik megnyilvanulasa. Ezen kivul leirta, hogy hatodik alom lesz, majd "bocsi, elirtam, 5 eves a kutya, harmadik alom lesz" :D ez is igen erdekes.
Szoval megiscsak tok eselyes, hogy EGYSZERRE tobb szukat fedeztet..nyilvan csak az ismerosok miatt. Negy ismerosnek ugyanis egy alom nem lenne eleg. Rohadt atlatszoak sajnos a hazugsagaid. Amugy meg ha tenyleg ot eves az osszes kutyad, megfordulna a fejemben az is, hogy alapbol szaporitasi cellal vetted oket egyidoben. Bar ez igazabol lenyegtelen is. Ki tudja, hany kutyad van meg..
Na mindegy akkor kb ket honap mulva megtalalunk a jofogas.hu-n ;)
" szakértők tudását kérdőjelezitek meg"
Ki itt a szakértő? Mert hogy te nem az tuti. Nincsenek korcs kutyák!!! És a forrás nem megbízható!! Ahelyett hogy kihoznák a menhelyről a kutyákat akikre ott a hála vár,elhoznak tőled egy menhelyi minőségű kutyát. Hát mi vagy te ha nem csak egy ócska szaporító?
Majd ha a nyakadon marad az összes kölyök vagy ha najd beperel az egyik kölyök tulaja, pl öröklött betegség miatt, akkor majd rájössz nem is olyan nagy busineis szaporítani.... XD
Amúgy ha nekem nem menhelyi korcs kéne, akkor tutira nem tőled vásárolnék kutyát. A SINTÉRTELEPEN már kétszer is találtam TÖRZSKÖNYVEZETT yorkit. Ennyit a korcsaidról...... XD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!