Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Hogyan tudok segíteni a...

Hogyan tudok segíteni a kutyusoknak, hogy összeragadjanak?

Figyelt kérdés
Próbálkoznak a kis drágák, de a fiú hamar feladja, és ha kitartó is, nem tud 'betalálni'. Talán magasan van a szuka hozzá képest?
2014. jún. 18. 13:29
1 2 3 4 5
 31/42 A kérdező kommentje:
Kíváncsi vagyok, te nagypofájú, te mentettél-e már menhelyről akár egy kutyust is... :) És még egyszer mondom, miattam biztos nincs tele egy menhely sem. Az ismerőseim pedig nem fognak kétes eredetű, mindenféle korcs kutyákat kihozni, mikor itt vannak a gyönyörű, egészséges kölykök ismert forrásból! Ennyi, én itt le is zárom a témát, annál is inkább, mert sikerült a dolog, nektek pedig további jó szórakozást, kereshettek magatoknak egy újabb céltáblát, sok buta, megkeseredett ember, ezért látogatni egy oldalt, hogy ki tudjátok élni a gyökér hajlamaitokat, szégyellhetitek magatokat! :D Legalább lenni annyi vér a pucátokba, hogy szemtől szembe, névvel ellátva okoskodtok, de neeem, mivel ti senkiháziak vagytok mind! Ostobábbak vagytok, mint egy kutya, azt se érdemlitek, amit egy patkány... Szakértők tudását kérdőjelezitek meg, jézusom, hát kik vagytok ti? :D Hány kutyát neveltetek már, képeztetek már ki egyet is, jártatok kutyaiskolába? Szerintem még az elemitek sincs meg! Azt meg ne felejtsétek el, amit másnak kívántok, azt várjátok a saját fejetekre is! Szép napot! ;)
2014. jún. 19. 10:12
 32/42 A kérdező kommentje:
Ja, bocsi, elfelejtettem megköszönni a segítséget, semmirevalók nem voltatok, tisztelet a kivételnek, remélem az életben azért több hasznotok van! :)
2014. jún. 19. 10:39
 33/42 anonim ***** válasza:
100%
Első válaszoló vagyok. Több éve tenyésztek és hordok kiállításra kutyákat. Volt már nagyon jó és nagyon rossz minőségű kutyám is. Mind engedelmességi vizsgás, szűrt kutya volt. Hidd el tudom mit miért írok és a többség itt ugyan úgy.
2014. jún. 19. 11:08
 34/42 anonim ***** válasza:
Ja,te aztán baromira tudod,hogy a szűretlen,bizonytalan hátterű kutyáiról mit örökítenek.Hivatalosan egyébként MINDEN törzskönyv nélküli kutya keverék,még a te csodakutyád kölykei is,úgyhogy hiába játszódik az eszed.főleg nulla hozzáértéssel.
2014. jún. 19. 12:57
 35/42 anonim ***** válasza:

"Az ismerőseim pedig nem fognak kétes eredetű, mindenféle korcs kutyákat kihozni, mikor itt vannak a gyönyörű, egészséges kölykök ismert forrásból!"

azt hiszem, ez mindent elárul rólad. a többiről meg ne is beszéljünk :D na oké, mégis válaszolok, mert jó kedvem van:

menhelyről még nem mentettem kutyát, csak SINTÉRTELEPRŐL. vele járok KUTYAISKOLÁBA. köszi, elvégeztem az "elemit", a gimit és egyetemről eddig egy alapdiplomám van, jövőre jön a mester (csak mert érdekelt téged. de a kutyákról való tudásom amúgy eléggé független az iskoláimtól, azt hiszem, egy elemi mellett is sokkal értékesebb ember lennék, mint te)

nem tudom, feltűnt-e neked, hogy te is névtelenül kérdeztél, tekintve, hogy ez egy névtelen fórum :D nem fogok képet feltölteni magamról csak azért, hogy válaszolhassak. Viszont ha te megadod a neved és az "arcod", akkor én sem rejtőzködöm tovább, ezt megígérhetem. Mondjuk erősen kétlem, hogy vállalnád a személyazonosságod az alpári stílusod mellé.

2014. jún. 19. 13:11
 36/42 anonim ***** válasza:
100%

Mellesleg: "Ne itt éljétek már ki magatokat, oltogassatok mást máshol, arra szerintem senki sem kíváncsi, hogy ti mennyire menők vagytok most itt név nélkül! :D"

Ez a rejtett hereju bologneses kerdesnel a kerdezo egyik megnyilvanulasa. Ezen kivul leirta, hogy hatodik alom lesz, majd "bocsi, elirtam, 5 eves a kutya, harmadik alom lesz" :D ez is igen erdekes.

Szoval megiscsak tok eselyes, hogy EGYSZERRE tobb szukat fedeztet..nyilvan csak az ismerosok miatt. Negy ismerosnek ugyanis egy alom nem lenne eleg. Rohadt atlatszoak sajnos a hazugsagaid. Amugy meg ha tenyleg ot eves az osszes kutyad, megfordulna a fejemben az is, hogy alapbol szaporitasi cellal vetted oket egyidoben. Bar ez igazabol lenyegtelen is. Ki tudja, hany kutyad van meg..

Na mindegy akkor kb ket honap mulva megtalalunk a jofogas.hu-n ;)

2014. jún. 19. 13:39
 37/42 anonim ***** válasza:
100%

" szakértők tudását kérdőjelezitek meg"

Ki itt a szakértő? Mert hogy te nem az tuti. Nincsenek korcs kutyák!!! És a forrás nem megbízható!! Ahelyett hogy kihoznák a menhelyről a kutyákat akikre ott a hála vár,elhoznak tőled egy menhelyi minőségű kutyát. Hát mi vagy te ha nem csak egy ócska szaporító?

2014. jún. 19. 17:12
 38/42 anonim ***** válasza:
igazad van bocsi, az én kutyámat se menhelyről hoztam, hanem az utcáról fogadtam be alig 2 hónaposan(kb) csont soványan, annyi bolhával hogy szinte feketének látszódott az am világos barna(sárga) bundája :( szörnyű ember vagyok,menhelyről eddig azért nem fogadtam be kutyát mert csak 17 vagyok, és igaz van még rengeteget tanulnom, de azt tudom hogy engedély nélkül te is csak egy egyszerű szaporító vagy akár mennyi "tapasztalatod" is van :) és amíg nem adsz te se nevet és arcot ehhez addig ink ne minket hordj le mert ilyen téren te se vagy jobb :) szemtől-szembe is ugyanezt megmondanám neked ha kell, kutyákért mindig kiállok ha kell :) de igen ti értelmes emberek vagytok mert kiskutyagyártásból éltek meg :) taps-taps
2014. jún. 19. 18:31
 39/42 anonim ***** válasza:
100%

Majd ha a nyakadon marad az összes kölyök vagy ha najd beperel az egyik kölyök tulaja, pl öröklött betegség miatt, akkor majd rájössz nem is olyan nagy busineis szaporítani.... XD

Amúgy ha nekem nem menhelyi korcs kéne, akkor tutira nem tőled vásárolnék kutyát. A SINTÉRTELEPEN már kétszer is találtam TÖRZSKÖNYVEZETT yorkit. Ennyit a korcsaidról...... XD

2014. jún. 20. 09:16
 40/42 anonim ***** válasza:
Ebben nem lenne annyi gerinc,hogy vállalja a beteg kölyökért a felelősséget.Simán letagadná azt is,hogy akár egyszer is látta a megkárosított vevőt.Szaporítóéknál ez így szokás.
2014. jún. 20. 10:07
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!