Kölyök kutyusoknak mivel lehetne ízletesebbé tenni a tápot hogy megegyék?
5hetesek. (mielőtt beszólnátok, kidobott kutyák, menhely által vagyok ideiglenes befogadó)
kölyöktápot kapnak , de nehezen eszik..arra gondoltam hogy valami kis szószfélét lehetne rá dobni, amitől jobban ízlene nekik, de nemtudom mit lehet..
a nyers tojás táphoz keverése tökéletes út egy biotin hiányos kutyához..
Kecsketejet ajánlom én is. 1-2-3hétig aztán mehet nekik egy pici vízzel a táp. Utána meg szárazon.
miért lenne tökéletes út?
a kutyám teljesen egészséges,az állatorvos is tudja hogy szoktam neki adni,kikértem a véleményét
állatorvos véleményét etetéssel kapcsolatban nem érdemes kikérni.. nagy részük hebeg habog és ajánlja a royalt, a hillst vagy a eukanubát aztán itt megszűnik a hozzáértés.
A tojásba avidin van, az pedig megköti a biotint. Akkor mehet a tojás ha héjastól megy(nem tudom az okát amcsi oldalon olvastam) vagy ha két etetés között kapja a kutya a tojást 2-3 órának kéne eltelnie.
Persze itt nem a heti egy tojásról van szó, hanem ha midnen nap minden étkezéshez kap. kb.. de a kicsit azért érzékenyebbek az ilyenekre.
köszönöm az infókat!
nyers tojást ilyen melegben inkább nem kockáztatom, mi amikor sütünk, van közte záp, pedig hűtőben tartjuk..ilyen melegben sajnos gyorsan romlik
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!