Mennyire fáj a kutyusoknak a chip beadása?
chipezésről rosszat?
Talán egy msp-re felsír a kutya, és ennyi.
2 perccel a chipezés után már rég elfogja felejteni..
Ne aggódj,meg ne parázz,mert az átragad a kutyára is,és akkor ő is stresszes lesz.
Ne félj, legjobb tudomásom szerint,eddig még egy kutya se hat bele a chipezésbe.
Az én kutyám 10 hetes korában kapta meg a chipet. Kicsit felnyűszített, amikor megkapta, egy kicsit vérzett is a helye, de pár perc múlva már semmi baja sem volt. Azóta már eltelt több, mint 4 év. A chip még mindig ugyanott van, ahova kapta.
Ne aggódj, nem lesz baja.
Ugyanolyan, mint egy oltás. A 4 kilós kutyám meg se nyikkant, amikor kapta.
Aki szerint ez fájdalmas, annak hisztis a kutyája, ennyi.
Az én kutyám, miután megkapta a chipet elkezdte nyalogatni a doki lábát,majd képen nyalta :)
Szerinte megfogadta,hogy bosszúból halálra nyalja :D
De kitartó, ha ezt az elvet követi, mert imádja a dokinkat, ha meglátja, már mászik a nyakába. Pedig műtötte is már ez a doki, de ez a kutyámat mit sem zavarja,ha esélyt lát néhány lopott puszira :)
Sőt,az én kutyám annyira defektes,hogy ha szurira megyünk, míg más kutya foggal körömmel küzd,hogy ne kelljen bemennie a rendelőbe,addig az enyémet rövid pórázon kell tartani, mert ha nyílik a rendelő ajtó, akkor ő rögtön menne be.
Ebből kiindulva nem tartom valószínűnek,hogy olyan maradandó károsodást okozott volna neki a chip beadás.
Itt van egy video a chipbeadásról. Ennyi. Adhatsz neki enni is, nem lesz semmi baja!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!