Kutya nincs beoltva, nincs benne chip. Büntetés mennyi? Az orvos, hogy áll hozzá?
Sajnos egyik sincs meg, mekkora büntetésre lehet számítani? Valamint lehetséges, hogy ilyen okból az állatorvos nem látja el körültekintőbben a kutyát? Pl: nem röngtenezteti stb., csak be ad neki egy injekciót és el van intézve
( légyszives hanyagoljátok az olyan kommentet, hogy már vinni kellett volna, ezt mi is tudjuk pontosan. )
Én úgy tudom, hogy chip é oltás nélkül az állatorvosok nem láthatják el a kutyát. Ha elviszed, felajánlják, hogy ott helyben bechipezik/beoltják (már ha az állat állapota ezt lehetővé teszi), ha nem állsz rá, nem tehetnek elvileg vele semmit, tehát egyáltalán nem kezelhetik.
Összeget nem tudok mondani büntetésről, de valaki majd biztos tud.
Igazság szerint a kutya nem bír ráállni a két hátsó lábára, múlt csütörtökön elvittük, azt mondta a doki, h mérget ehetett. Én mondtam, hogy a kutya ehetett pétisót, kapott két injekciót. Nem javult, ma visszavittük, megint kapott kettőt. Gondolom nekik is felesleges teher, ha feljelentenek stb. ezért elintézték ennyivel. Szóval ha kifizetjük a büntetést, majd utánna chippeltetjük stb. Akkor ellátnák alaposabban? Mert röntgen és ehhez hasonló szóba se került.
Utána néztem interneten, lehet, h diszplázia. Nem mertem neki mondani, és azt se, hogy lehet nem evett pétisót. Nem akartam okoskodni és haragtani az orvost. Kellett volna?
Ezért gondolom, hogy oltási könyvvel, chippel sima ügy lenne a röntgen.
ma 21:26
Nem kell fizetned büntetést.
A röntgen nem attól függ, hanem az orvostól. Van-e neki egyáltalán gépe? Valóban érdekli, mi a baja a kutyának? És valóban meg is akarja gyógyítani, vagy csak kezelgeti.
Másik orvos kellene, mert akár gerinc probléma is lehet a háttérben.Egy gondos doki nem csak a gazda beszólására hagyatkozik.
"Nem kell fizetned büntetést."
Azért azt megnézném, hogy nem kell büntetést fizetnem, ha nincs chip kutyában... Nagyon el vagy tévedve. :D Milyen államban laksz te? Ott a gyorshajtásért sem kell? Mert akkor megyek oda én is. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!