Mit kell tenni, ha idióta állatorvosunk van?
Figyelt kérdés
Először is a chip beültetéskor új egészségügyi kiskönyvet kapott a 2007 augusztus 14-én született bichon havanese kutyusom, és az került a könyvbe h 2010-ben született keverék kutya. Aztán már majd egy hónapja benne van a chip és megnéztem a az országos adatbázisban h benne van-e az adatbázisban,a 15jegyű kódot beírtam,de nem talált semmit , holott 8 napon belül köteles regisztrálni a kutyát.Ez egy vidéki állatorvos egyszer már majdnem meghalt miatta , szolnokra kellett vinni, ott egy nagyszerű állatorvosunk van,de gondoltuk ennyit csa rá lehet bízni erre az idiótára!ezeket a rossz adatokat írta be úgy h a régi a jó adatokkal ott volt a szeme előtt!2013. jan. 7. 17:54
1/9 kira kenzo válasza:
Keress egy másik állatorvost hogy módosítsa az adatokat.
2/9 anonim válasza:
Az tuti hogy soha ne vigyétek el oda,a másik az hogy lehet hogy kéne szólni a rendőröknek hogy átvert titeket mert ezt akkor ugyan úgy másokkal is megfogja tenni..vagy mennyetek vissza és kérdezzétek meg hogy mi van,de a kutyust soha többet ne vigyétek el..
3/9 A kérdező kommentje:
igazatok van...
2013. jan. 7. 19:22
4/9 anonim válasza:
Ha nem törzskönyves a kutya,az új szabályok szerint a fajtatisztát is keveréknek kell beírni!
Nem tudom,mi értelme van ennek,de így van.
5/9 ratata válasza:
én csak egyszer szoktam csalódni ilyenekben második esélyt nem adok máshoz viszem
6/9 anonim válasza:
Ha nincs tkv-e akkor bizony helyesen járt el hogy beírta hogy keverék ,mert az ,és már TVileg is .
7/9 anonim válasza:
Ja és ha nem volt új típusú sorszámozott könyve akkor azt is helyesen tette hogy lecserélte.
8/9 A kérdező kommentje:
én azt értem,hogy új könyv kell , oké ,evvel semmi bajom se volt
ha törvényileg keveréknek kell beírni akkor már a törvénnyel is gondom van,hülyeségnek tartom,ráadásul tenyésztőtől vettük nem szaporítótól...
de mindegy mert ha keverék lenne is ugyanígy imádnám
na de azt azért már végképp nem értem h a születési dátumát miért nem lehetett rendesen bemásolni
2013. jan. 8. 10:03
9/9 anonim válasza:
Ha tenyésztőtől vetted akkor TKes, ha nem akkor szaporítótól.Tenyésztő hibás kiskutyának is ad TKvet csak letiltja.
A dátum miatt meg szólnotok kellet volna. Ennyi .És nem itt nyígni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!