Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Mennyire fáj a kutyusoknak a...

Mennyire fáj a kutyusoknak a chip beadása?

Figyelt kérdés
én jövő héten viszem a kiskutyámat dokihoz de nagyon bevagyok parázva annyi rosszat hallottam már
2014. ápr. 8. 22:23
1 2
 11/14 Imola Ágnes ***** válasza:
Az enyém németjuhász keverék, és híres arról, hogy mindenért nyavajog. A chippezésnél egy hangja nem volt, épp csak a fejét kellett tartanom, de azt is lazán, nem vergődött, nem hisztizett. Nem fáj, nem lesz gond:)
2014. ápr. 9. 09:46
 12/14 anonim ***** válasza:
4kutyám élte túl mindenféle sokk nélkül. abból az egyik 8hetes vlt a másik meg egy 4kilós pincsi.
2014. ápr. 9. 10:24
 13/14 anonim ***** válasza:
Amikor az én kutyámat chipelték, nem voltam ott, a nővérem vitte el, de pár hete egy kiskutya volt az állatorvosnál, aki chipet kapott. Szegény elég hangosan felsírt, nem sokkal később meg már jött oda játszani hozzánk. Gondolj arra, hogy ez a rövid ideig tartó fájdalom megéri, hiszen ha eltűnik ne adj Isten, akkor könnyebben visszajut hozzád.
2014. ápr. 9. 11:43
 14/14 anonim ***** válasza:
nálunk az egyik meg se rezzent,mondjuk ő mindenféle szurit kibír a dokinál nyöszögés nélkül.A másik meg hisztizett,de ő akkor is hisztizik amikor a körmét vágják, 3 ember kell,hogy a 4 kg-os kutyát lefogják :DDD szerencsére ez csak az elején volt..most már elég csak két ember :D
2014. ápr. 9. 12:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!