Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Hogyan tudok segíteni a...

Hogyan tudok segíteni a kutyusoknak, hogy összeragadjanak?

Figyelt kérdés
Próbálkoznak a kis drágák, de a fiú hamar feladja, és ha kitartó is, nem tud 'betalálni'. Talán magasan van a szuka hozzá képest?
2014. jún. 18. 13:29
1 2 3 4 5
 1/42 anonim ***** válasza:
97%
Úgy, hogy elviszed ivartalanítani ...
2014. jún. 18. 13:31
 2/42 anonim ***** válasza:
24%
Szerintem te is szállj be az "akcióba" xDDDD--- trollkodást félretéve nem tudok mit mondani. Hagyd őket békén, ez az ődolguk!
2014. jún. 18. 13:33
 3/42 A kérdező kommentje:
Köszi! :) Csak már úgy elfáradtak, pedig nagyon rajta lennének a dolgon, azt hiszem, külön zárom őket, hagy pihenhessenek!
2014. jún. 18. 13:34
 4/42 anonim ***** válasza:
74%
kevés az ösztön a kanban. Ha nem sikerül, nem is baj. Az ösztönerős kutyák megoldják az ilyen helyzetet. Láttam én már nagytestű szukát párosodni törpe kannal.
2014. jún. 18. 13:35
 5/42 anonim ***** válasza:
95%
Néhány esetben inszeminációval oldják meg, de (ez szigorúan sajt vélemény) egy olan kant tovább tenyészeni, akinek a 2. legerősebb ösztöne nem megfelelő, azért kérdéseket vet fel
2014. jún. 18. 13:41
 6/42 anonim ***** válasza:
96%
Ne szaporíts!
2014. jún. 18. 13:42
 7/42 anonim ***** válasza:
96%
Nem csak a kanon múlik. Van, hogy a szuka nem hagyja magát, mondjuk nincs időben, de akár orvosi probléma is állhat a háttérben. Ha mindketten tapasztalatlanok, az is okozhat sikertelenséget. Mindenesetre aki itt kérdezget ilyesmit az tuti nem tenyésztő, tehát inkább nem kellene szaporítania a kutyáit! Én is az ivartalanítást javaslom!
2014. jún. 18. 13:46
 8/42 A kérdező kommentje:
Valóban nem vagyok hivatásos tenyésztő, hobbi célra, kedvencnek adnám a kutyusokat! Csak kíváncsiságból kérdeztem, mert eddig mindig összejött nekik, évek óta egy páros.
2014. jún. 18. 13:48
 9/42 anonim ***** válasza:
96%

Már miért kéne párosodniuk? Ezt ők nem élvezetből csinálják, hanem ösztönből.

Aztán ugye a megszuletett kölyköket nem az én kertembe dobod be mert nem találsz nekik gazdát?

2014. jún. 18. 13:48
 10/42 A kérdező kommentje:
Az inszeminációval nem próbálkoznék, annyira nem életbevágó a dolog! De köszönöm!
2014. jún. 18. 13:49
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!